Tečaj
Aroma masaža


Aroma relax masaža je aromaterapijska metoda i wellness masaža bazirana na primjeni toplih mješavina eteričnih i biljnih ulja za masažu. Aroma masaža se provodi kombinacijom tehnika švedske masaže, limfne ručne drenaže, akupresurne i shiatsu masaže. 
Masaža toplim aroma uljima  je najpopularnija holistička masaža - pomaže opuštanju od stresa, nesanici, opuštanju napetosti i bolova u mišićima i zglobovima. 
Nakon završetka tečaja Aroma masaža dobiva se Certifikat.


 

Tečaj
Aroma
masaža


Aroma relax masaža je aromaterapijska metoda i wellness masaža bazirana na primjeni toplih mješavina eteričnih i biljnih ulja za masažu. Aroma masaža se provodi kombinacijom tehnika švedske masaže, limfne ručne drenaže, akupresurne i shiatsu masaže. Masaža toplim aroma uljima  je najpopularnija holistička masaža - pomaže opuštanju od stresa, nesanici, opuštanju napetosti i bolova u mišićima i zglobovima. 

Nakon završetka tečaja Aroma masaža dobiva se Certifikat.


Nazovite nas

Što ćete naučiti

Polaznici će po završetku tečaja poznavati osnove Engleske škole aromaterapije, utjecaj eteričnih ulja na emocije, zdravlje i ljepotu,  izabrati eterična ulja i pripremiti mješavinu eteričnih i biljnih ulja za masažu, stimulirati čakre i samostalno provesti aroma opuštajuću masažu na siguran način. 

Naučiti ćete primijeniti pravila osobne higijene, higijene prostora, komunicirati s klijentima na primjeren način.


Kome je namijenjen tečaj aroma masaža

Tečaj Aroma masaže je namijenjen svima koji žele naučiti osnove aromaterapije i wellness opuštajuće tehnike masaže

Organizacija nastave

Tečaj uključuje teorijski dio, prikaz tehnike i vježbe. Teorijski dio zauzima 15-20% nastave, a vježbe i rad u parovima 80-85% tečaja. Predavanja se održavaju u učionici opće namjene i kabinetu za vježbe Učilišta, a vježbe i praktična nastava u prostorijama Ortosan medical wellness centra koji se nalazi u okviru prostora Učilišta Lovran u Opatiji.

Voditelji tečaja

Osigurali smo iskusne predavače  i mentore za vježbe i praktičnu nastavu. Učiti ćete od osnivača prvog wellnessa u Hrvatskoj:  Jelica Popić,dr.med., i  voditelja tečajeva iz realnog okruženja - podučavaju Vas za pružanje usluga koje svakodnevno provode.

Certifikat

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju Aroma masaže od Učilišta Lovran – medical wellness akademije.


Pogodnosti za polaznike

Bivši polaznici stječu pravo na popust (15%) na svaku sljedeću edukaciju  (popust se ne ostvaruje za edukacije koje provode vanjski suradnici)

 • U cijenu tečaja uključen nastavni materijal – skripta s teorijskim osnovama.
 • Svi materijali koji su potrebni za vježbe i praktičnu nastavu osigurani su od Učilišta Lovran.
 • Polaznici dobivaju majicu Učilišta Lovran.
 • Pomažemo u zapošljavanju - završenim polaznicima prosljeđujemo Natječaje za posao.
 • Završeni polaznici se mogu samozaposliti, zaposliti ili napredovati u karijeri u: wellness centru, fizikalnoj terapiji, zdravstvenom turizmu, fitness centru, salonu za masažu, kozmetičkom salonu.
 • Savjetujemo i po potrebi naručujemo proizvode, pribor i materijale koji su potrebni za daljnji rad.

 • Trajanje

  3 dana

 • Uvjeti upisa

  Nema

 • Uvjeti upisa

  Nema

 • Cijena

  350 Eur / 2.637,08 Kn

 • Početak nastave

  aroma masaza
  05 lip 2023

  Tečaj Aroma masaža

  Opatija
  U najavi