Tečaj
Mezoterapija lica

Mezoterapija je dermoestetska metoda u kojoj se male količine aktivnih tvari apliciraju u za to odgovarajući sloj kože, ovisno o indikaciji i učinku koji želimo postići. Metoda se provodi uz primjenu standardiziranih protokola injekciono. Bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata i dekoltea, poremećaj pigmentacije, gubitak kose, akne, uklanjanje masnih naslaga – modeliranje linije donje vilice i uklanjanje podbratka -  samo su neki od problema s kojim se mezoterapija uspješno bori.


 

Tečaj
Mezoterapija lica


Mezoterapija je dermoestetska metoda u kojoj se male količine aktivnih tvari apliciraju u za to odgovarajući sloj kože, ovisno o indikaciji i učinku koji želimo postići. Metoda se provodi uz primjenu standardiziranih protokola injekciono. Bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata i dekoltea, poremećaj pigmentacije, gubitak kose, akne, uklanjanje masnih naslaga – modeliranje linije donje vilice i uklanjanje podbratka - samo su neki od problema s kojim se mezoterapija uspješno bori.

Nazovite nas


Što ćete naučiti

Dermo kozmetološke i estetske edukacije su osmišljene kao stručna i jasna teorijska predavanja, praktični prikazi i vježbe protokola rada u svrhu rješavanja određenih problematika i podmlađivanja  kože.

Tečaj injekcione mezoterapije  namijenjen je dr. med. i dr. dent. med.   koje žele usavršiti i proširiti svoja znanja iz područja anti-aginga i dermoestetike.

Voditelj tečaja

dr.med. Maria Škornjak, MD, MSc, univ.spec

Uvjerenje

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju.


 • Trajanje

  4-6 sati / 1 dan

 • Uvjeti upisa

  Dr.med., dr.dent.med.

 • Cijena

  500 Eur / 3.767,25 Kn

 • Početak nastave

  u najavi