aroma herbal

AROMA HERBAL – Profesionalni proizvodi i organska kozmetika

Po izboru Wellness akademije – Učilišta Lovran


Sve prirodno, pretežno iz organskog uzgoja Aroma Herbal  je pravi izbor za jedinstvenost i autentičnost ponude masaža, kozmetičke njege, sauna eventa, maloprodaje u Vašem wellnessu i kozmetičkom salonu.

Od prvog dana našeg postojanja koristimo AROMA HERBAL  jedinstvenu liniju profesionalnih proizvoda za masaže i njegu kože kao i organsku kozmetiku za kućnu njegu.

TKO SMO ?

Osnivač Učilišta Lovran - wellness akademijeje tvrtka Ortosan, koja je 2000. godine pokrenula prvi wellness u Hrvatskoj. Istodobno u Sloveniji wellness pokreće tvrtka AROMA HERBAL – nudeći savjetovanje i proizvode koje proizvodi u maloj tvornici mirisnih čuda pod parolom „Passion for authentic“. U duhu holizma – ujedinili smo svoje najjače strane u korist wellness ponuđača i korisnika wellness usluga. Najprije kao kupci proizvoda koje smo ugradili u svaku Ortosan medical wellness uslugui  svaki trening i edukaciju naših polaznika tečajeva i edukacija za zanimanja – Wellness terapeut i Maser, a od 2016. godine i kao generalni zastupnici Aroma Herbal proizvoda za Hrvatsku.

ULJA ZA MASAŽE  - svako ulje za masaže bilo da se radi o pakovanjima od 1 litre, 5 ili 10 litara je  prirodno i pretežno iz organskog uzgoja. Ulja su podijeljena na bazna (badem, sezam, natur, riža, ulje pšeničnih klica, ulje grožđanih koštica, kokos ulje, jojoba…)  i na mješavine baznih i eteričnih ulja i to po grupama (relax, detox, energetska ulja, terapeutska ulja, ayurveda, tajlandska ulja…)

ETERIČNA ULJA- 100 % prirodna eterična ulja za kliničku aromaterapiju – posebno za one terapeute koji žele i znaju sami izrađivati mješavine za masaže, izradu prirodne kozmetike. U ponudi su pakovanja od 10, 50 i 100 ml, kao i eterična ulja u pakovanjima od 1 lit za korištenje u saunama i za mirise u prostoru.

MASLACI- krute iscrpine ljekovitog bilja ili maslaci savršen su izbor za luksuzne masaže i wellness rituale, jer njeguju kožu, ljekoviti su za brojne zdravstvene poremećaje kože. Nježni prirodni mirisi i tekstura čine ih pogodnim za masaže lica i tijela kao i za obloge ili maske za suhu i oštećenu kožu, masažu trudnica, djece i starijih osoba.

PILINZI- bogati, ljekoviti,  njegujući sastojci od biljnih ulja do maslaca, eteričnih ulja  pomiješani s morskom soli ili fino mljevenim sjemenkama marelice, masline, bambusa. Pogodni su za sve tipove kože-mediteranski, sredozemni, caffe.

CELULIT- uz kupovinu proizvoda za tretman celulita (anticelulitno ulje, anticelulitni serum, anticelulitni gel za body wrapping, vakum, uzv i elektro procedure, mi ćemo Vas savjetovati i pomoći pri izboru anticelulitnih metoda i proizvoda koje možete prodati Vašim klijentima za tretman celulita u kućnoj njezi.

MASKE  - Svaka je u pakovanju za jednu upotrebu. Fine smussi/pjenaste od jagode, hidragel maska s hijaluronom, maske za matičnim stanicama švicarske jabuke, zlatna ili peel of maske s prirodnim botoxom ili laminarija algama – savršen su izbor za njegu svih tipova i problema na koži lica i dekoltea.

SAUNA PROGRAM  - jedinstvena ponuda proizvoda za sauna programe omogućuje Vam da uvedete sve popularniji program „Sauna eventa“ u Vašu ponudu i tako postanete konkurentniji i privlačniji Vašim klijentima.

ORGANSKA KOZMETIKA ZA KUĆNU NJEGU  – svjesni smo da sve više naših korisnika želi prirodnu organsku kozmetiku. Ovo je prilika da povećate prihode od maloprodaje.  Hladno prešana biljna ulja za njegu svih tipova kože (badem, argan, tamanu, jojoba, ricinus, konoplja…), anticelulitni gel i serum, maslaci za bogatstvom ljekovitih sastojaka, mirisne  svijeće, eterična ulja, kreme za njegu kože - sve prirodno,  pretežno iz organskog uzgoja

INOVIRAJTE VAŠU PONUDU – LAVA SHELLS MASAŽA, TAO CANDLE I AYURVEDA MASAŽE

Ako ste spremni naučiti i ponuditi nešto novo svojim klijentima te tako upotpuniti svoju ponudu, možda bi to mogla biti jedna ili više od ove tri masaže.

Lava shells- masaža toplim školjkama, Tao Aroma Candle- masaža aroma svijećama i  Ayurvedapinda sweda- masaža aroma toplim jastučićima osvojit će sve ljubitelje aromatičnih tretmana i rituala. Osim proizvoda za masaže provest ćemo i certificiranu obuku Vaših terapeuta.

WEB SHOP– na portalu jedinstvenog naziva WELLNESS.HR potražite našu Internet trgovinu, naručite i isprobajte Aroma Herbal profesionalnu ili organsku kozmetiku za kućnu njegu.

 

Obratite nam se s povjerenjem, jer mi smo pouzdan partner. Mi Vas uz svaku kupovinu savjetujemo za prodaju i provodimo certificiranu obuku vaših djelatnika.

Ortosan d.o.o.
Lokva 1, 51 415 Lovran
Tel:051 292 451,
Mail: prodaja@wellness.hr
www.ortosan.hr, www.wellness.hr
FB Ortosan medical wellness i FB Wellness.hr

Podijelite s prijateljima