Tečaj
Refleksna masaža 
stopala


Refleksna masaža stopala je metoda energetske masaže i akupresure refleksnih zona na stopalu po principima tradicionalne kineske medicine i holističkog pristupa zdravlju i bolesti.

Refleksoterapija potiče psihofizičku relaksaciju, utječe na rad udaljenih organa i tkiva, popravlja se cirkulacija krvi, pomaže kod bolnih tegoba u koštano mišićnom sustavu i kod funkcionalnih poremećaja. Certificirani tečaj.


 

Tečaj
Refleksna
masaža 
stopala


Refleksna masaža stopala je metoda energetske masaže i akupresure refleksnih zona na stopalu po principima tradicionalne kineske medicine i holističkog pristupa zdravlju i bolesti. Refleksoterapija potiče psihofizičku relaksaciju, utječe na rad udaljenih organa i tkiva, popravlja se cirkulacija krvi, pomaže kod bolnih tegoba u koštano mišićnom sustavu i kod funkcionalnih poremećaja.

Nazovite nas

Što ćete naučiti

Polaznici će po završetku tečaja refleksoterapija stopala  steći znanja iz teorijskih osnova refleksne masaže po principima tradicionalne kineske medicine. Naučit će prepoznati lokacije i povezanost refleksnih zona na stopalu  s unutarnjim i vanjskim organima,  njihovim funkcijama i psihofizičkom stanju klijenta. Steći će vještine   akupresure i specifičnih masažnih pokreta te ih  prilagoditi  potrebama i zdravstvenom stanju klijenta. Samostalno će  izvesti  refleksoterapiju stopala koristeći pokrete akupresure i masaže,  po refleksnim zonama i točkama na stopalima na pravilan način.  

Naučit će primijeniti pravila osobne higijene, higijene prostora, uređenja i pripreme proizvoda za masažu, komunicirati s klijentima na primjeren način.


Kome je namijenjen tečaj Refleksne masaže stopala

Svima koji žele naučiti ovu vrstu tehnike za unapređenje zdravlja i pomoći pri liječenju mnogih zdravstvenih poremećaja i posljedica stresa.

Organizacija nastave

Polaznici početnici pohađaju tečaj kroz 3 dana nastave u Učilištu. Tečaj uključuje teorijski dio, prikaz tehnike i vježbe. Teorijski dio zauzima 15-20% a vježbe i rad u parovima 80-85% tečaja. Predavanja se održavaju u učionici opće namjene i kabinetu za vježbe Učilišta, a vježbe i praktična nastava u prostorijama Ortosan medical wellness centra koji se nalazi u okviru prostora Učilišta Lovran u Opatiji.

Voditelji tečaja

Osigurali smo iskusne predavače  i mentore za vježbe i praktičnu nastavu. Učiti ćete od osnivača prvog wellnessa u Hrvatskoj:  Jelica Popić,dr.med., i  fizioterapeuta i kozmetičarke.  Svi predavači, mentori, voditelji vježbi su iz realnog okruženja - podučavaju Vas za pružanje usluga i poslova fizioterapeuta i wellness terapeuta na kojima svakodnevno rade.

Certifikat

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju Refleksne masaže stopala  od Učilišta Lovran – ustanove za obrazovanje odraslih.


Pogodnosti za polaznike

Bivši polaznici stječu pravo na popust (15%) na svaku slijedeću edukaciju  (popust se ne ostvaruje za edukacije koje provode vanjski suradnici)

 • U cijenu tečaja uključen nastavni materijal – skripta s teorijskim osnovama.
 • Svi materijali koji su potrebni za vježbe i praktičnu nastavu osigurani su od Učilišta Lovran.
 • Polaznici dobivaju majicu Učilišta Lovran.
 • Pomažemo u zapošljavanju - završenim polaznicima prosljeđujemo Natječaje za posao.
 • Završeni polaznici se mogu samozaposliti, zaposliti ili napredovati u karijeri u: wellness centru, fizikalnoj terapiji, zdravstvenom turizmu, fitness centru, salonu za masažu, kozmetičkom salonu.
 • Savjetujemo i po potrebi naručujemo proizvode, pribor i materijale koji su potrebni za daljnji rad.

 • Trajanje

  3 dana

 • Uvjeti upisa

  Nema

 • Cijena

  300 Eur / 2.260,35 Kn

 • Početak nastave

  refleksna masaza stopala
  06 svi 2023

  Tečaj Refleksna masaža stopala

  Opatija
  U najavi