O nama

Riječ ravnateljice

Jelica Popić dr. med. 

Učilište Lovran – Medical wellness akademija započela je s radom 2004. godine i od tada uspješno obrazujemo djelatnike i buduće poduzetnike za wellness i medicinska zanimanja.  

Još  uvijek niste sigurni u svoj sljedeći veliki potez u svezi nastavka školovanja, promjene  zanimanja ili razvoja karijere, znajte da niste sami. Neki ljudi točno znaju čime se žele baviti i to je divno, ali nemojte osjećati pritisak da odmah pronađete svoju „jedinstvenu karijeru iz snova“  Svi smo različiti i često nije lako pronaći edukaciju i zanimanje u kojem se savršeno osjećate. Obično je potrebno vrijeme, energija i trud da se pronađe škola ili posao baš za vas. 
Gledajući oko sebe, možda ćete pronaći brži i praktičniji način kroz doškolovanje, prekvalifikaciju ili stručno usavršavanje u Učilištu Lovran – medical wellness akademiji koji će vas usmjeriti prema vašim željama, interesima i poslu koji volite i za koji se isplati školovati snovima. 

Školovanja koja se provode u Učilištu Lovran su osmišljena kako bi vas brzo i kvalitetno pripremila za zapošljavanje ili samozapošljavanje uz praktično učenje koristeći model učenja u realnom okruženju. To znači da ste kad završite školovanje  spremni ste za početak strukovne karijere u područjima kao što su zdravstvo, zdravstveni turizam, wellness, industrija ljepote i još mnogo toga.
Prije konačne odluke o nastavku školovanja ili promjeni zanimanja – usporite, iskoristite prilike i steknite iskustva u području koja vas zanimaju. Možda ćete se iznenaditi u čemu uživate, stoga budite otvoreni – posjetite našu školu, upoznajte buduće nastavnike i mentore.  

Hvala Vam na ukazanom povjerenju!

18 godina

Budite spremni na nove izazove – obrazujte se, mi ćemo Vam pomoći da steknite prednosti na tržištu rada.

Otkrijte zbog čega smo posebni, zašto nije svejedno koje zanimanje birate i zašto je važno gdje ćete učiti i tko su vam predavači i mentori.