Tečaj
Dermapen


Mezoterapija dermapenom je neinvazivna estetska metoda koja pomlađuje i uklanja estetske nedostatke na koži. Ovom metodom sterilnim se mikroiglicama unose duboko u kožu mezoterapijske otopine. 
Mezoterapija dermapenom stimulira proizvodnju kolagena, učvršćuje i pomlađuje kožu - dermapen lifting. Mezoterapija dermapenom uspješno tretira akne, ožiljke od akni, hiperpigmentacije, bore, strije, pomaže rastu kose.
Nakon završetka tečaja Dermapen dobiva se Certifikat.


 

Tečaj Dermapen


Mezoterapija dermapenom je neinvazivna estetska metoda koja pomlađuje i uklanja estetske nedostatke na koži. Ovom metodom sterilnim se mikroiglicama unose duboko u kožu mezoterapijske otopine. Mezoterapija dermapenom stimulira proizvodnju kolagena, učvršćuje i pomlađuje kožu - dermapen lifting. Mezoterapija dermapenom uspješno tretira akne, ožiljke od akni, hiperpigmentacije, bore, strije, pomaže rastu kose.

Nakon završetka tečaja Dermapen dobiva se Certifikat.


Nazovite nas

Što ćete naučiti

Polaznici će naučiti  što je mezoterapija, izabrati mezoterapijske otopine za različitu problematiku kože , te protokole rada i označavanje lokacija za Dermapen mezoterapijski tretman. 

Naučiti ćete kontraindikacije i kako dezinficirati i pripremiti kožu za tretman dermapenom. 

Po završetku tečaja polaznici će znati provesti inicijalni pregled i konzultaciju klijentu te na siguran način provesti mezoterapiju dermapenom na koži lica i tijela.


Kome je namijenjen tečaj Dermapen   

Tečaj je namijenjen stručnjacima kozmetičke i medicinske struke koje žele usavršiti i proširiti svoja znanja iz područja kozmetike, anti aginga i dermoestetike.

Organizacija nastave

Dermo kozmetološke i estetske edukacije su osmišljene kao stručna i jasna teorijska predavanja, praktični prikaži i vježbe protokola rada u svrhu rješavanja određenih problematika i pomlađivanja  kože. Predavanja se održavaju u učionici opće namjene i kabinetu za vježbe Učilišta, a vježbe i praktična nastava u prostorijama Ortosan medical wellness centra koji se nalazi u okviru prostora Učilišta Lovran u Opatiji.

Voditelji tečaja

Osigurali smo iskusne predavače  i mentore za vježbe i praktičnu nastavu. Učiti ćete od  dr. med. Jelice Popić i Natalie Jelenčić - kozmetičarke s dugogodišnjim iskustvom u radu i vođenju tečajeva.

Certifikat

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju Dermapen mezoterapija od Učilišta Lovran – medical wellness akademije.


Pogodnosti za polaznike

Bivši polaznici stječu pravo na popust (15%) na svaku sljedeću edukaciju  (popust se ne ostvaruje za edukacije koje provode vanjski suradnici)

 • U cijenu tečaja uključen nastavni materijal – skripta s teorijskim osnovama.
 • Svi materijali koji su potrebni za vježbe i praktičnu nastavu osigurani su od Učilišta Lovran.
 • Pomažemo u zapošljavanju - završenim polaznicima prosljeđujemo Natječaje za posao.
 • Završeni polaznici se mogu samozaposliti, zaposliti ili napredovati u karijeri u: wellness centru, fizikalnoj terapiji, zdravstvenom turizmu, fitness centru, salonu za masažu, kozmetičkom salonu.
 • Savjetujemo i po potrebi naručujemo proizvode, pribor i materijale koji su potrebni za daljnji rad.

 • Trajanje

  4-6 sati / 1 dan

 • Uvjeti upisa

  Kozmetičke i medicinske struke

 • Cijena

  500 Eur / 3.767,25 Kn

 • Početak nastave

  dermapen
  13 lip 2023

  Tečaj Dermapen

  Opatija
  U najavi