UČILIŠTE LOVRAN

Učilište Lovran – medical wellness akademija je privatna škola za obrazovanje odraslih osnovana 2004. godine u Lovranu.

Škola posluje na lokaciji, Volosko – Opatija od 2019.

U našoj školi se možete obrazovati za medicinska zanimanja – prekvalifikacijom ili doškolovanjem za Dentalnog asistenta/cu i Fizioterapeutskog tehničara/ku. Nudimo programe osposobljavanja, usavršavanja za wellness zanimanja, te više vrsta tečajeva masaža, tečajeve kozmetike i specijalističke tečajeve poput kiropraktike, akupunkture, autogeni trening.

Individualni pristup i kvaliteta obrazovanja

Podržavamo individualne potrebe svakog polaznika omogućavajući mu da ostvari svoj potencijal i postigne ciljeve obrazovanja.

Učit ćete u kvalitetno opremljenim učionicama od nastavnika i mentora iz prakse , kod kojih ćete uvježbavati vještine u realnom okruženju – jer u prostoru škole posluje Ortosan medical wellness centar za zdravlje, ljepotu i fizioterapiju. Veći dio teorijskih predavanja možete svladavati digitalno, korištenjem dostupnih e-sadržaja.

Certificirani programi obrazovanja i upis zvanja u e-radnu knjižicu osigurat će vam sva potrebna znanja i vještine za veću konkurentnost na tržištu rada.

Kao vodećoj školi za obrazovanje kadrova u zdravstvenom i wellness turizmu nama se obraćaju poslodavci i nude zaposlenje završenim polaznicima. Stoga se naši polaznici lako zapošljavaju i samozapošljavaju.

Riječ ravnateljice

U bilo kojoj ste životnoj dobi i bez obzira koju ste školu završili prethodno, u našoj  se školi  možete cjeloživotno obrazovati, promijeniti zanimanje, da bi radili posao koji vas ispunjava.

Ovdje smo kako bismo vam omogućili da se kvalitetno školujete i da se ostvarite u zanimanjima  koja su ljekovita za one koji pružaju, kao i za one koji primaju usluge za zdravlje, ljepotu i opuštanje.

Jelica Popić, dr.med. – ravnateljica koja je pokrenula prvi wellnessa u Hrvatskoj 2000. godine u Opatiji te prvu i vodeću privatnu školu za medicinska i wellness zanimanja.

Pozivam Vas da otkrijete zbog čega smo posebni, zašto nije svejedno koje zanimanje birate i zašto je važno gdje ćete učiti i od koga učiti !