UČILIŠTE LOVRAN

Dobrodošli na stranice Učilišta Lovran – školske ustanove za obrazovanje odraslih u sektoru zdravstva, wellnessa i zdravstvenog turizma. Započeli smo s radom 2005. godine.

Pripremili smo za Vas programe obrazovanja završetkom kojih  ćete steći znanja i kvalifikacije za zapošljavanje i samozaopšljavanje  na sve rastućem tržištu zdravlja i turizma u Hrvatskoj i zemljama EU.

Nakon 10 godina uspješnog školovanja polaznika za brojna  Wellness zanimanja, pokrenuli smo srednješkolsko obrazovanje za medicinska zanimanja Dentalna asistentica i Fizioterapeutski tehničar.

Mi smo wellness i medicinska škola u medical wellness centru. Ujedinili smo  edukaciju, wellness, medicinu i zdravstveni turizam . Škola je smještena u prostoru u kojem se istodobno “uči i radi”, što osigurava učenje uz praksu,  olakšava proces svladavanja nastavnog gradiva a polaznike priprema za brzi ulazak na tržište rada.   Naši kadrovi imaju dugogodišnje iskustvo liječnika, terapeuta i nastavnika, mentora.

Očito je da nematerijalni (intelektualni i duhovni) kapital nema granica  – stoga u bilo kojoj ste životnoj dobi i bez obzira koju ste školu završili prethodno, u našoj školi  možete se cjeloživotno školovati, promjeniti zanimanje i raditi posao koji vas ispunjava.

Kao vodećoj školi za obrazovanje kadrova u zdravstvenom i wellness turizmu nama se obraćaju poslodavci i nude zaposlenje završenim polaznicima. Stoga se naši polaznici lako zapošljavaju i samozapošljavaju.

Ovdje smo kako bismo vam omogućili da se kvalitetno školujete i da se ostvarite u zanimanjima  koja su ljekovita za one koji pružaju i za one koji primaju usluge za unaprjeđenje i očuvanje zdravlja.

Jelica Popić, dr.med. – ravnateljica

Pozivam Vas da otkrijete zbog čega smo posebni, zašto nije svejedno koje zanimanje birate i zašto je važno gdje ćete učiti i od koga učiti !