Tečaj
Limfna ručna drenaža


Ručna limfna drenaža je manualna tehnika koja se koristi u medicini i kozmetici - kod zastoja limfe i poremećaja cirkulacije, tretmani lica,  podočnjaci i celulit. Naučite pokrete ručne ili manualne limfne drenaže po dr. Vodderu.  Nakon završetka dobiva se Certifikat.


 

Tečaj
Limfna ručna
drenaža


Ručna limfna drenaža je manualna tehnika koja se koristi u medicini i kozmetici - kod zastoja limfe i poremećaja cirkulacije, tretmani lica,  podočnjaci i celulit. Naučite pokrete ručne ili manualne limfne drenaže po dr. Vodderu.  Nakon završetka dobiva se Certifikat.

Nazovite nas

Što ćete naučiti

Polaznici će po završetku tečaja  limfna ručna drenaža po dr. Vodderu, steći znanja iz osnove građe i funkcije ljudskog organizma s naglaskom na  limfni i krvožilni sustav,  o limfedemu, celulitu.

Naučiti ćete pokrete ručne limfne masaže i kako ih  prilagoditi  potrebama klijenta  - stanjima zastoja limfe kod zdravstvenih poremećaja i u kozmetici - njega lica, podočnjaci i celulit. Samostalno će  izvesti  limfnu ručnu drenažu koristeći naučene pokrete ručne limfne drenaže za cijelo tijelo i po regijama - limfna ručna drenaža nogu, ruku, leđa, trbuha, lica i vrata.

Naučiti ćete primijeniti pravila osobne higijene, higijene prostora, uređenja i pripreme prostora i proizvoda za masažu pribora, komunicirati s klijentima na primjeren način.


Kome je namijenjen tečaj limfne drenaže

Tečaj mogu upisati fizioterapeuti, maseri, kozmetičari, wellness terapeuti, fitness treneri, kineziolozi, liječnici, medicinski tehničari, studenti medicinskih zanimanja) i osobe koje su ranije završile početni  tečaj klasične – medicinske masaže.

Organizacija nastave

Polaznici početnici pohađaju tečaj kroz 4 dana nastave u Učilištu. Tečaj uključuje teorijski dio, prikaz tehnike i vježbe. Teorijski dio zauzima 15-20% a vježbe i rad u parovima 80-85% tečaja. Predavanja se održavaju u učionici opće namjene i kabinetu za vježbe Učilišta, a vježbe i praktična nastava u prostorijama Ortosan medical wellness centra koji se nalazi u okviru prostora Učilišta Lovran u Opatiji.

Voditelji tečaja

Osigurali smo iskusne predavače  i mentore za vježbe i praktičnu nastavu. Učiti ćete od osnivača prvog wellnessa u Hrvatskoj:  Jelica Popić,dr.med., i  fizioterapeuta i kozmetičarke.  Svi predavači, mentori, voditelji vježbi su iz realnog okruženja - podučavaju Vas za pružanje usluga i poslova fizioterapeuta i wellness terapeuta na kojima svakodnevno rade.

Certifikat

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju Limfne ručne drenaže od Učilišta Lovran – ustanove za obrazovanje odraslih.


Pogodnosti za polaznike

Bivši polaznici stječu pravo na popust (15%) na svaku slijedeću edukaciju  (popust se ne ostvaruje za edukacije koje provode vanjski suradnici)


 • U cijenu tečaja uključen nastavni materijal – skripta s teorijskim osnovama
 • Svi materijali koji su potrebni za vježbe i praktičnu nastavu osigurani su od učilišta
 • Polaznici dobivaju majicu Učilišta Lovran
 • Pomažemo u zapošljavanju - završenim polaznicima proslijeđujemo Natječaje za posao
 • Savjetujemo i po potrebi naručujemo materijale koji su potrebni za daljnji rad

 • Trajanje

  4 dana

 • Uvjeti upisa

  Završen tečaj klasične masaže (fizioterapeuti, maseri, kozmetičari, wellness terapeuti, fitness treneri, kineziolozi, liječnici, medicinski tehničari, studenti medicinskih zanimanja)

 • Cijena

  400 Eur / 3.013,80 Kn

 • Početak nastave

  rucna limfna drenaza
  01 tra 2023

  Ručna limfna drenaža

  Opatija
  rucna limfna drenaza
  26 lip 2023

  Ručna limfna drenaža

  Opatija
  U najavi