Tečaj
Klasična manikura


Tečaj manikure - tečaj za nokte i  njegu ruku uključuje teorijski dio, prikaz tehnika klasične i francuske manikure i vježbe na modelu uz nadzor mentora-kozmetičarke s dugogodišnjim iskustvom. 
Naučite  vještinu kozmetičke njege noktiju i ruku - manikure i počnite se baviti ovim unosnim poslom. 
Certificirani tečaj.


 

Tečaj
Klasična manikura


Tečaj manikure - tečaj za nokte i  njegu ruku uključuje teorijski dio, prikaz tehnika klasične i francuske manikure i vježbe na modelu uz nadzor mentora-kozmetičarke s dugogodišnjim iskustvom. Naučite  vještinu kozmetičke njege noktiju i ruku - manikure i počnite se baviti ovim unosnim poslom. 

Certificirani tečaj.


Nazovite nas

Što ćete naučiti

Polaznici će po završetku tečaja znati pripremiti pribor i materijal za rad, pregledati ruke  i nokte te prema zadanim protokolima samostalno provesti sve faze manikure:  kupku i omekšavanje kožice, pregled ruku i noktiju, odstranjivanje laka, odstranjivanje viška kožice, skraćivanje i oblikovanje noktiju ručno i aparativno, poliranje noktiju, klasično  lakiranje noktiju, francusko oblikovanje i lakiranje noktiju.  Naučit će  primijeniti pravila osobne higijene, higijene prostora, dezinfekciju i sterilizaciju pribora za manikuru, komunicirati s klijentima na primjeren način.


Kome je namijenjen tečaj Manikure

Edukacija je namijenjena početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi znanje i vještinu uljepšavanja njege ruku i noktiju.

Organizacija nastave

Polaznici početnici pohađaju tečaj kroz 2 dana  dana nastave u Učilištu Lovran. 

Termin tečaja prilagođavamo vašim mogućnostima. Tečaj se provodi u malim grupama ili individualno. Prijavite se i napišite nam Vaš prijedlog datuma za održavanje tečaja ili nas nazovite na telefon 051 293 851 za dogovor o početku tečaja.

Voditelji tečaja

Natalia Jelenčić, kozmetičarka s dugogodišnjim iskustvom u radu i vođenju tečajeva. 

Svi naši predavači, mentori, voditelji vježbi su iz realnog okruženja - podučavaju Vas za pružanje usluga i poslova na kojima svakodnevno rade.

Certifikat

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju Manikura od Učilišta Lovran – ustanove za obrazovanje odraslih.


Pogodnosti za polaznike

 • U cijenu tečaja uključen nastavni materijal – skripta s teorijskim osnovama.
 • Svi materijali koji su potrebni za vježbe i praktičnu nastavu osigurani su od Učilišta Lovran.
 • Polaznici dobivaju majicu Učilišta Lovran.
 • Pomažemo u zapošljavanju - završenim polaznicima prosljeđujemo Natječaje za posao.
 • Završeni polaznici se mogu samozaposliti, zaposliti ili napredovati u karijeri u: wellness centru, fizikalnoj terapiji, zdravstvenom turizmu, fitness centru, salonu za masažu, kozmetičkom salonu.
 • Savjetujemo i po potrebi naručujemo proizvode, pribor i materijale koji su potrebni za daljnji rad.

 • Trajanje

  2 dana

 • Uvjeti upisa

  Nema

 • Cijena

  300 Eur / 2.260,35 Kn

 • Početak nastave


  manikura
  03 lip 2024

  Tečaj Klasična manikura

  Opatija
  U najavi