Tečaj
Voditelj  psihofizičke
relaksacije


Tečaj Voditelj psihofizičke relaksacije uključuje teorijski dio, prikaz i uvježbavanje tehnika yoge, tehnike disanja, autogeni trening, progresivno mišićna relaksacija, kreativna vizualizacija uz nadzor mentora.

Prijavi se i nauči voditi vježbe  s više vrsta body mind tehnika koje unapređuju zdravlje i pomažu u liječenju posljedica stresa, nervoze, depresije, nesanice, bolova i mnogih drugih psihofizičkih poremećaja. Certificirani tečaj.


 

Tečaj
Voditelj
psihofizičke
relaksacije


Tečaj Voditelj psihofizičke relaksacije uključuje teorijski dio, prikaz i uvježbavanje tehnika yoge, tehnike disanja, autogeni trening, progresivno mišićna relaksacija, kreativna vizualizacija uz nadzor mentora. Prijavi se i nauči voditi vježbe  s više vrsta body mind tehnika koje unapređuju zdravlje i pomažu u liječenju posljedica stresa, nervoze, depresije, nesanice, bolova i mnogih drugih psihofizičkih poremećaja.

Certificirani tečaj.


Nazovite nas

Što ćete naučiti

Polaznici će po završetku tečaja znati samostalno provesti individualni i grupni body mind trening kombinacijom tehnika joge, disanja, autogeni trening, progresivne mišićne relaksacije, kreativne vizualizacije. Naučiti će kako se pripremiti i organizirati trening, prostor i opremu


Kome je namijenjen tečaj Voditelj psihofizičke relaksacije

Tečaj je namijenjen svima koji žele naučiti voditi vježbe psihofizičkog opuštanja.

Organizacija nastave

Polaznici početnici pohađaju tečaj kroz 4 modula po dva dana nastave u Učilištu te samostalnim vježbanjem u trajanju od 40 sati (rad u paru ili s grupom).  Tečaj uključuje teorijski dio, prikaz tehnike i vježbe. Teorijski dio zauzima 15-20% a vježbe i rad u parovima 80-85% tečaja .

Predavanja se održavaju u učionici opće namjene i kabinetu za vježbe Učilišta, a vježbe i praktična nastava u prostorijama Ortosan medical wellness centra koji se nalazi u okviru prostora Učilišta Lovran u Opatiji.

Voditelji tečaja

Jelica Popić, dr.med., psihoterapeut/kibernetika psihoterapije
Gordana Kučan,dr.med., psihoterapeut/kibernetika psihoterapije

Certifikat

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju Voditelj psihofizičke relaksacije u Učilištu Lovran – medical wellness akademija


Pogodnosti za polaznike

Bivši polaznici stječu pravo na popust (15%) na svaku sljedeću edukaciju  (popust se ne ostvaruje za edukacije koje provode vanjski suradnici)

 • U cijenu tečaja uključen nastavni materijal – skripta s teorijskim osnovama.
 • Svi materijali koji su potrebni za vježbe i praktičnu nastavu osigurani su od Učilišta Lovran.
 • Pomažemo u zapošljavanju - završenim polaznicima prosljeđujemo Natječaje za posao.
 • Završeni polaznici se mogu samozaposliti, zaposliti ili napredovati u karijeri u: wellness centru, fizikalnoj terapiji, zdravstvenom turizmu, fitness centru, salonu za masažu, kozmetičkom salonu.
 • Savjetujemo i po potrebi naručujemo proizvode, pribor i materijale koji su potrebni za daljnji rad.

 • Trajanje

  8 dana

 • Uvjeti upisa

  Nema

 • Cijena

  700 Eur / 5.274,15 Kn

 • Početak nastave

  voditelj psihofizicke relaksacije
  24 ožu 2023

  Voditelj psihofizičke relaksacije

  Opatija
  U najavi