Tečaj
Depilacija


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi svoje znanje. Tečaj depilacije ili uklanjanje dlačica na tijelu toplim i hladnim voskom uključuje teorijski dio, prikaz tehnika depilacije i vježbe.
Radimo u malim grupama ili individualno uz puno praktičnog rada na modelima. Certificirani tečaj.


Tečaj
Depilacija


Edukacija je namijenjena potpunim početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi svoje znanje. Tečaj depilacije toplim i hladnim voskom uključuje teorijski dio, prikaz tehnika depilacije i vježbe. Radimo u malim grupama ili individualno uz puno praktičnog rada na modelima. 

Certificirani tečaj.


Nazovite nas

Što ćete naučiti

Polaznici će po završetku tečaja znati pripremiti pribor i materijal za depilaciju prepoznati izgled i fazu rasta dlake, te prema zadanim protokolima samostalno provesti sve faze depilacije toplim i hladnim voskom: ruku, nogu, leđa, pazuha, nadusnice, prepone.  Naučit će  primijeniti pravila osobne higijene, higijene prostora, dezinfekciju pribora za depilaciju, komunicirati s klijentima na primjeren način.


Kome je namijenjen tečaj Depilacija 

Edukacija je namijenjena početnicima kao i polaznicima s iskustvom koji žele nadograditi znanje i vještinu depilacije.

Organizacija nastave

Polaznici početnici pohađaju tečaj kroz  2 dana  dana nastave u Učilištu Lovran. 

Termin tečaja prilagođavamo vašim mogućnostima. Tečaj se provodi u malim grupama ili individualno. Prijavite se i napišite nam Vaš prijedlog datuma za održavanje tečaja ili nas nazovite na telefon 051 293 851 za dogovor o terminu tečaja.

Voditelji tečaja

Natalia Jelenčić, kozmetičarka s dugogodišnjim iskustvom u radu i vođenju tečajeva. 

Svi naši predavači, mentori, voditelji vježbi su iz realnog okruženja - podučavaju Vas za pružanje usluga i poslova na kojima svakodnevno rade.

Certifikat

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju Depilacija toplim i hladnim voskom  od Učilišta Lovran – ustanove za obrazovanje odraslih.


Pogodnosti za polaznike

 • Svi materijali koji su potrebni za vježbe i praktičnu nastavu osigurani su od Učilišta Lovran.
 • Polaznici dobivaju majicu Učilišta Lovran.
 • Pomažemo u zapošljavanju - završenim polaznicima prosljeđujemo Natječaje za posao.
 • Završeni polaznici se mogu samozaposliti, zaposliti ili napredovati u karijeri u: wellness centru, fizikalnoj terapiji, zdravstvenom turizmu, fitness centru, salonu za masažu, kozmetičkom salonu.
 • Savjetujemo i po potrebi naručujemo proizvode, pribor i materijale koji su potrebni za daljnji rad.

 • Trajanje

  2 dana

 • Uvjeti upisa

  Nema

 • Cijena

  300 Eur / 2.260,35 Kn

 • Početak nastave

  Organizacija termina i na vaš upit

  U najavi