Tečaj
Kemijski pilinzi


Kemijski piling lica je medicinsko estetska procedura koja daje trenutno poboljšanje strukture i kvalitete kože s dugotrajnim efektom. Tretman kemijskim pilingom pomlađuje i zateže kožu lica, vrata i dekoltea.

Kemijski piling rješava različite problematike kože: sitne bore, gruba i hrapava koža, proširene pore, akne, hiperpigmentacijske mrlje.


 

Tečaj
Kemijski pilinzi


Kemijski piling lica je medicinsko estetska procedura koja daje trenutno poboljšanje strukture i kvalitete kože s dugotrajnim efektom. Tretman kemijskim pilingom pomlađuje i zateže kožu lica, vrata i dekoltea. Kemijski piling rješava različite problematike kože: sitne bore, gruba i hrapava koža, proširene pore, akne, hiperpigmentacijske mrlje.

Nazovite nas

Što ćete naučiti

Polaznici će naučiti sve o vrstama pilinga (glikolna kiselina, mliječna, bademova, piruvična, kombinirani pilinzi….) te kako oni djeluju na kožu. Naučiti ćete kontraindikacije ili kada se ne smije primijeniti kemijski piling, kako dezinficirati i pripremiti kožu za tretman kemijskim pilingom, te kako odabrati kemijski piling za različite problematike kože: kemijski piling akni i ožiljaka od akni, kemijski piling hiperpigmentacija, kemijski piling za ublažavanje bora i pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea.  Po završetku tečaja polaznici će znati provesti inicijalni pregled i konzultaciju klijentu te na siguran način provesti kemijski piling na koži lica, vrata i dekoltea.


Kome je namijenjen tečaj kemijski piling  

Tečaj je namijenjen stručnjacima kozmetičke i medicinske struke koje žele usavršiti i proširiti svoja znanja iz područja kozmetike, antiaginga i dermoestetike.

Organizacija nastave

Dermo kozmetološke i estetske edukacije su osmišljene kao stručna i jasna teorijska predavanja, praktični prikaži i vježbe protokola rada u svrhu rješavanja određenih problematika i pomlađivanja  kože. Predavanja se održavaju u učionici opće namjene i kabinetu za vježbe Učilišta, a vježbe i praktična nastava u prostorijama Ortosan medical wellness centra koji se nalazi u okviru prostora Učilišta Lovran u Opatiji.

Voditelji tečaja

Osigurali smo iskusne predavače  i mentore za vježbe i praktičnu nastavu. Učiti ćete od dr. med, Jelice Popić i Natalie Jelenčić iskusne kozmetičarke.

Certifikat

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju Kemijski piling od Učilišta Lovran – medical wellness akademije.


Pogodnosti za polaznike

Bivši polaznici stječu pravo na popust (15%) na svaku sljedeću edukaciju  (popust se ne ostvaruje za edukacije koje provode vanjski suradnici)

 • U cijenu tečaja uključen nastavni materijal – skripta s teorijskim osnovama.
 • Svi materijali koji su potrebni za vježbe i praktičnu nastavu osigurani su od Učilišta Lovran.
 • Pomažemo u zapošljavanju - završenim polaznicima prosljeđujemo Natječaje za posao.
 • Završeni polaznici se mogu samozaposliti, zaposliti ili napredovati u karijeri u: wellness centru, fizikalnoj terapiji, zdravstvenom turizmu, fitness centru, salonu za masažu, kozmetičkom salonu.
 • Savjetujemo i po potrebi naručujemo proizvode, pribor i materijale koji su potrebni za daljnji rad.

 • Trajanje

  4-6 sati / 1 dan

 • Uvjeti upisa

  Kozmetičke i medicinske struke

 • Cijena

  500 Eur / 3.767,25 Kn
  U cijenu tečaja su uključena tri kemijska pilinga (PMP, T35P, Linerase peel of – po 1 kom, za cca 12 tretmana kemijskim pilingom)

 • Početak nastave

  U najavi