Tečaj
Kemijski pilinzi


Kemijski pilinzi su sve popularniji jer su dokazano učinkovita antiaging  metoda. Kemijski piling je medicinsko estetska procedura koja daje poboljšanje strukture i kvalitete kože s dugotrajnim efektom. Kemijskim pilinzima se tretiraju akne, ožiljci od akni, hiperpigmentacijske mrlje, ublažavaju pliće bore, revitalizira i podmlađuje koža lica, vrata i dekoltea
Kemijskim pilingom uklanjamo stare i time potičemo rast novih stanica kože, kako bi koža bila sjajnija, zdravija i ljepša.


 

Tečaj
Kemijski pilinzi


Kemijski pilinzi su sve popularniji jer su dokazano učinkovita antiaging metoda. Kemijski piling je medicinsko estetska procedura koja daje poboljšanje strukture i kvalitete kože s dugotrajnim efektom. Kemijskim pilinzima se tretiraju akne, ožiljci od akni, hiperpigmentacijske mrlje, ublažavaju pliće bore, revitalizira i podmlađuje koža lica, vrata i dekoltea Kemijskim pilingom uklanjamo stare i time potičemo rast novih stanica kože, kako bi koža bila sjajnija, zdravija i ljepša.

Nazovite nas

Što ćete naučiti

Dermo kozmetološke i estetske edukacije su osmišljene kao stručna i jasna teorijska predavanja, praktični prikazi i vježbe protokola rada u svrhu rješavanja određenih problematika i podmlađivanja  kože. Namijenjene su osobama kozmetičke i medicinske struke koje žele usavršiti i proširiti svoja znanja iz područja antiaginga i dermoestetike.

Voditelj tečaja

dr.med. Maria Škornjak, MD, MSc, univ.spec

Uvjerenje

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju. • Trajanje

  4-6 sati / 1 dan

 • Uvjeti upisa

  Kozmetičke i medicinske struke

 • Cijena

  2.500 Kn / 331,81 Eur

 • Početak nastave

  05.12.2022.