Tečaj
Brazilska maderoterapija tijela


Pomoću brazilske vakuumske maderoterapije poboljšava se mikrocirkulacija i povećava dotok hranjivih tvari i kisika u tijelo, postiže se i ubrzavanje detoksikaciju te je stoga rezultat brazilske vakumske maderoterapije vidljiv odmah.


 

Tečaj
Brazilska maderoterapija
tijela


Pomoću brazilske vakuumske maderoterapije poboljšava se mikrocirkulacija i povećava dotok hranjivih tvari i kisika u tijelo, postiže se i ubrzavanje detoksikaciju te je stoga rezultat brazilske vakuumske maderoterapije vidljiv odmah.

Nazovite nas

Brazilska maderoterapija radi se pomoću vakum časica uz seriju drenažnih pokreta kojima se osigurava stalni pritisak na kožu zahvaćenu celulitom i masnim naslagama

Vakuumom hvatamo i rastežemo tkivo , dolazi do velikog zagrijavanja, te se tkivo prokrvljuje i ubrzava izbacivanje toksina iz tijela. Cilj ove tehnike je ubrzavanje rada limfe što dovodi do detoksikacije i hidratacije tkiva, te koža postaje elastičnija, zategnutija i mekša na dodir, te stoga već kod prvog tretmana dolazi do velikog gubitka obujma.

Osim što djeluje kao izuzetno učinkoviti tretman za mršavljenje, poboljšava i mikrocirkulaciju, detoksikaciju tijela i povećava dotok kisika i hranjivih tvari u tijelo.

Što ćete naučiti

Polaznici će po završetku tečaja steći znanja i vještine rada s vakuum časicama uz primjernu denažnih i refleksno drenažnih pokreta na regijama stražnje strane nogu i gluteusa, prednje strane nogu, ruku, trbuha. Naučit će primijeniti pravila osobne higijene, higijene prostora, uređenja i priprema proizvoda i opreme, higijene opreme za rad, komunicirati s klijentima na primjeren način.

Voditelj tečaja

Anka Ristić i wellness terapeuti Učilišta Lovran.

Uvjerenje

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju u Učilištu Lovran – medical wellness akademiji

Pogodnosti

 • U cijenu tečaja uključen nastavni materijal – skripta s teorijskim osnovama.
 • Svi materijali koji su potrebni za vježbe i praktičnu nastavu osigurani su od Učilišta Lovran.
 • Polaznici dobivaju majicu Učilišta Lovran.
 • Pomažemo u zapošljavanju - završenim polaznicima prosljeđujemo Natječaje za posao.
 • Završeni polaznici se mogu samozaposliti, zaposliti ili napredovati u karijeri u: wellness centru, fizikalnoj terapiji, zdravstvenom turizmu, fitness centru, salonu za masažu, kozmetičkom salonu.
 • Savjetujemo i po potrebi naručujemo proizvode, pribor i materijale koji su potrebni za daljnji rad.

 • Trajanje

  2 dana

 • Uvjeti upisa

  Nema

 • Cijena

  400 Eur

 • Početak nastave

  brazilska maderoterapija tijela
  lip 15 2024

  Tečaj Brazilska maderoterapija tijela

  Opatija
  U najavi