Tečaj
Lava shells masaža


Lava shells je ekskluzivna opuštajuća wellness masaža koja se provodi toplim školjkama i opuštajućim pokretima masaže. Masaža toplim školjkama  je holistička masaža jer pomaže opuštanju od stresa, nesanici, opuštanju napetosti i bolova u mišićima i zglobovima.  

Certificirani tečaj.


 

Tečaj
Lava shells
masaža


Lava shells je ekskluzivna opuštajuća wellness masaža koja se provodi toplim školjkama i opuštajućim pokretima masaže. Masaža toplim školjkama  je holistička masaža jer pomaže opuštanju od stresa, nesanici, opuštanju napetosti i bolova u mišićima i zglobovima.  

Certificirani tečaj.


Nazovite nas

Što ćete naučiti

Na tečaju Lava shells masaže polaznici će steći znanja o holističkom pristupu zdravlju i opuštanju. Po završetku tečaja masaže toplim školjkama, steći ćete znanje i vještinu masiranja toplim i hladnim školjkama koristeći naučene specifične hvatove masaže  po regijama i cijelog tijela na pravilan način

Naučiti ćete primijeniti pravila osobne higijene, higijene prostora, uređenja i pripreme prostora i proizvoda za masažu pribora, komunicirati s klijentima na primjeren način


Kome je namijenjen tečaj Lava Shells masaža 

Tečaj Lava shells masaže je namjenjen svima koji žele naučiti wellness opuštajuće tehnike masaže

Organizacija nastave

Tečaj uključuje teorijski dio, prikaz tehnike i vježbe. Teorijski dio zauzima 15-20% nastave, a vježbe i rad u parovima 80-85% tečaja. Predavanja se održavaju u učionici opće namjene i kabinetu za vježbe Učilišta, a vježbe i praktična nastava u prostorijama Ortosan medical wellness centra koji se nalazi u okviru prostora Učilišta Lovran u Opatiji.

Voditelji tečaja

Osigurali smo iskusne predavače  i mentore za vježbe i praktičnu nastavu. Učiti ćete od osnivača prvog wellnessa u Hrvatskoj:  Jelica Popić,dr.med., i  voditelja tečajeva iz realnog okruženja - podučavaju Vas za pružanje usluga koje svakodnevno provode.

Certifikat

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju Lava shells masaža toplim školjkamam od Učilišta Lovran – medical wellness akademije.


Pogodnosti za polaznike

Bivši polaznici stječu pravo na popust (15%) na svaku slijedeću edukaciju  (popust se ne ostvaruje za edukacije koje provode vanjski suradnici)

 • U cijenu tečaja uključen nastavni materijal – skripta s teorijskim osnovama.
 • Svi materijali koji su potrebni za vježbe i praktičnu nastavu osigurani su od Učilišta Lovran.
 • Polaznici dobivaju majicu Učilišta Lovran.
 • Pomažemo u zapošljavanju - završenim polaznicima prosljeđujemo Natječaje za posao.
 • Završeni polaznici se mogu samozaposliti, zaposliti ili napredovati u karijeri u: wellness centru, fizikalnoj terapiji, zdravstvenom turizmu, fitness centru, salonu za masažu, kozmetičkom salonu.
 • Savjetujemo i po potrebi naručujemo proizvode, pribor i materijale koji su potrebni za daljnji rad.

 • Trajanje

  2 dana

 • Uvjeti upisa

  Nema

 • Cijena

  500 Eur / 3.767,25 Kn
  s uključenim setom školjki za masažu

 • Početak nastave

  u najavi