dani optvorenih vrata split

Dan otvorenih vrata Učilišta Lovran u Splitu

U ponedjeljak 24. listopada 2016.  u 17.00 sati Učilište Lovran – Spa Wellness Akademija održat će DAN OTVORENIH VRATA na kojem će ravnateljica Jelica Popić, dr. med. predstaviti programe školovanja Učilišta Lovran – koji će se od prosinca 2016. provoditi na lokaciji u Splitu na adresi Učilišta Virtus – Poljička cesta 32, Split.

Ako ste zainteresirani za stjecanje konkretnih znanja i wellness zanimanja – diplome  s pravom upisom u e-radne knjižice ili stručnog usavršavanja u području zdravstvenog turizma i wellnessa, ovo je mjesto za Vas !

Dolazimo u Split zbog stalnog i velikog interesa pojedinaca iz područja srednje i južne Dalmacije – kako bi im olakšali mogućnost školovanja. Predavanja će se od početka prosinca održavati na lokaciji Učilišta Virtus a vježbe i praktični dio nastave u Wellness centru hotela Meridian Lav.

Na Danu otvorenih vrata možete saznati detaljne informacije o programima školovanja Wellness terapeut, Maser kupeljar i Wellness menadžer, o organizaciji nastave, cijenama školovanja, kao i predavanje koje će održati dr Popić, na temu:

„Wellness kao životni stil i kao prilika za zapošljavanje i razvoj karijere“

U 12 godina rada educirali smo preko 2200 polaznika, od kojih je većina zaposlena ili samozaposlena u rastućoj industriji ljepote, odmora i zdravlja – wellnessa i zdravstvenog turizma.

Pomažemo u zapošljavanju – nama se za odabir kadrova obraćaju wellness centri širom Hrvatske jer su u njima zaposleni naši dosadašnji polaznici, na pozicijama voditelja, terapeuta ili vlasnika.

Svoj dolazak na dan otvorenih vrata molimo da najavite na telefon ili mail:

INFORMACIJE I PRIJAVE:
UČILIŠTE VIRTUS
Ustanova za obrazovanje odraslih
Telefon: 021/410-018
info@uciliste-virtus.hr
www.uciliste-virtus.hr
UČILIŠTE LOVRAN – Wellness Akademija
Telefon: +385  51 293-851
info@wellness.hr
www.akademija.wellness.hr

Podijelite s prijateljima