dani zdravog

Dani zdravog odmora u Lovranu

Dani zdravog odmora (DZO-2016)  održavaju se u Lovranu u Hotelu Lovran i Laurana spa centru, od  23. lipnja do 03. srpnja 2016. godine.

S obzirom na konstantno opadajuću kvalitetu suvremenog života uzrokovanu stresom i zagađenjem, zdravstveni turizam poprima sve značajniju ulogu u revitalizaciji psiho-fizičkih sposobnosti čovjeka te ga je stoga potrebno dodatno promovirati. Ovim

se projektom želimo seodužiti i zahvaliti turističkoj gospodarskoj grani, gradu, polaznicima škole, građanima i turistima zbog kojih postojimo.

PONUDA SPECIJALIZIRANIH PROGRAMA

U ponudi su specijalizirani programi i usluge koje promiču wellness životni stil i holističke, tradicionalne i prirodne metode prevencije i rehabilitacije. Programi su namjenjeni lokalnom stanovništvu i turistima Liburnije.

Voditelji i terapeuti – izvođači programa su vrhunski stručnjaci, učitelji, treneri i suradnici Učilišta Lovran – Spa Wellness akademije.

Organizator DZO je  Učilište Lovran – Wellness akademija, ustanova za obrazovanje kadrova u wellness-u i zdravstvenom turizmu.

Pozivamo vas da nam se pridružite na Danima zdravog odmora u Lovranu. Kroz dvotjedno događanje održat će se brojne radinice, edukativni seminari, terapijski programi, masaže i tretmani po promotivnim cijenama…

Pogledajte službenu stranicu manifestacije Dani zdravog odmora.

 Program događanja pogledajte na linku.

Podijelite s prijateljima