Inspirativna priča o stručnosti i predanosti – od fizioterapeutkinje do poduzetnice 

Svaka uspješna priča ima svoj početak, a za vlasnicu Studia Maja, Maju Kršul taj početak je bio u Obrtničkoj srednjoj školi za kozmetičarku u Opatiji.

Svoju stručnost u kozmetičkoj industriji razvijala je od 16. godine, gradeći bogato iskustvo u hotelima kao wellness terapeut. Zahvaljujući predanosti i znanju, napredovala je do pozicije voditeljice wellness centra.
Nakon uspješne poslovne sezone, odlučila je proširiti svoje znanje i upisala se na Učilište Lovran, gdje je uspješno završila školovanje za fizioterapeutskog tehničara.

Image
Proširivanje horizonta

Osim što je radila kao wellness terapeut, odlučila se dodatno obrazovati, upisavši Učilište Lovran. Ovo iskustvo nije samo obogatilo njezino znanje, već je postavilo temelje za ostvarenje vlastitog sna - otvaranja vlastitog beauty salona.

Realizacija sna

Nakon pet godina rada u struci, vlasnica Studia Maja konačno je ostvarila svoj san otvaranjem vlastitog beauty salona. Specijalizirana je za masaže i rješavanje problema vezanih uz bolna leđa, te nudi tretmane za tijelo i lice, manikuru, njegu stopala i depilaciju.

Atmosfera Studia Maja

Svaki detalj u salonu pažljivo je osmišljen kako bi stvorio atmosferu mira, ljepote i ugode. Elegantan interijer i opuštajuća glazba čine Studio Maju oazom izvan užurbane svakodnevice. Ovo je mjesto gdje klijenti mogu pobjeći od stresa i prepustiti se potpunom opuštanju.

Prednost self care trenda

U današnjoj užurbanoj svakodnevici, posvećivanje vremena sebi postaje izazov. Self care narativ postao je izuzetno važan, potičući nas da uzmemo predah i posvetimo se rutinama koje poboljšavaju naše fizičko i psihičko zdravlje. Studio Maja pruža klijentima priliku da stavljaju sebe na prvo mjesto, nudeći raznovrsne usluge koje potiču osjećaj dobrobiti.

Otvorenost za poklon bonove 
Image

Studio Maja nije samo mjesto za vlastitu relaksaciju, već i idealno za darivanje dragih osoba. Klijenti mogu kupiti poklon bonove i razveseliti svoje najbliže za blagdane, rođendane ili posebne prigode.

Studio Maja u Selcu, na adresi Andrije Antića 1, predstavlja malu oazu gdje ljepota i dobrobit idu ruku pod ruku. Kroz godine rada i stručnosti, vlasnica je stvorila prostor koji ne samo da uljepšava izgled, već pruža i potpunu opuštajuću atmosferu. Posjet Studiu Maji postaje više od kozmetičkog tretmana to  je iskustvo posvećeno brizi o sebi.

Zapratite  Facebook i Instagram stranicu Studia Maja.

Podijelite s prijateljima