mezoterapija

Mezoterapija tijela – uklanja celulit, masne nalage i oblikuje

Mezoterapija tijela vrlo je učinkovita metoda za sprječavanje i liječenje celulita, tvrdokornih masnih naslaga i zatezanje opuštene kože.

Aplicira se na zahvaćena područja, kroz kožu na 3 mm dubine u mezoderm – Dermapen uređajem ili injekcionom tehnikom tankim iglicama. Visoke koncentracije aktivnih tvari iz mezoterapijskih koktela zbog dubokog unošenja  učinkovito i snažno potiču procese u koži i potkožnom tkivu.

Nakon mezoterapijskog tretmana, moguća su blaga oticanja i crvenilo koje ne traje dulje od nekoliko sati te nakon tretmana nije potreban poseban oporavak.

Preporučuje se limitirano izlaganje suncu ili potpuno izbjegavanje UV zračenja nakon tretmana

Za potpunu sigurnost, mezoterapiju provodite kod stručne osobe koja je prošla obuku za sam postupak i korištenje kvalitetnih proizvoda (aktivne tvari) formulirane posebno za tretman celulita, masnih naslaga i opuštene kože.

RAZGRADNJA MASNIH NASLAGA

PHOSPHOLIGHT –  ovaj mezoterapijski koktel  ima iznimnu učinkovitost za razgradnju masnih naslaga, i to zahvaljujući visoko učinkovitim spojevima u svom sastavu – fosfatidil kolinu i deoksikolatu koji  razgrađuju lipide u masnim stanicama, povećavaju propusnost membrane masnih stanica i otpuštanje masnoća te potiču emulgaciju i enzimsku razgradnju oslobođenih masnoća. Zbog sveg navedenog iznimno su učinkoviti za lokalnu lipolizu tj. razgradnju tvrdokornih masnih naslaga koje ne reagiraju na tjelovježbu a nalaze se najčešće na području stražnjice, bedara, natkoljenica, nadlaktice, koljena, bokova, trbuha itd.

MEZOTERAPIJA MEKOG CELULITA

CELLUFIT – mezoterapijski koktel sadrži moćna lipolitička sredstva za razgradnju masnih naslaga: fosfatidilkolin i deoksikolat te karnitin ali i kofein koji potiče cirkulaciju i pomaže eliminaciju prekomjerno zadržane vode u tzv. vodenom ili edematoznom celulitu, kao i prirodne ekstrakte biljaka artičoke i preslice s diuretičkom i antiedematoznom aktivnošću.

OBLIKOVANJE TIJELA

COMPACT FLESH – ovaj mezoterapijski koktel rezerviran je za opuštenu kožu tijela zrele dobi sa smanjenim tonusom i elasticitetom jer potiče aktivnost fibroblasta koji su izravno uključeni u sintezu kolagena i elastina čime izravno učvršćuje izvanstanični matriks dermisa a sadrži i vitamin C koji djeluje u borbi protiv slobodnih radikala i sprječavanju stanične okisadcije, dok iznimno učinkovit spoj DMAE dovodi do trenutačnog lifting efekta čime pojačava tonus, čvrstoću i glatkoću kože. Compact flash trenutno podiže i učvršćuje mlohavu i opuštenu kožu nadlaktica, bedara, trbuha i drugih kritičnih dijelova koji su izgubili tonus i elastičnost. Sadrži elastin, DMAE i askorbinsku kiselinu (C vitamin). Stimulira aktivnost fibroblasta te proizvodnju novog kolagena i elastina za poboljšanje elasticiteta i tonusa kože te dovodi do trenutačnog lifting efekta!

 

Tečaj mezoterapije uključuje teorijska znanja, demonstracije  i vježbanje tehnika mezoterapije lica i tijela.

Podijelite s prijateljima