Inspirativna priča naše učenice 

Naša učenica – shiatsu praktičarka i aroma maserka Svjetlana se u svojoj 19.-toj godini morala se uhvatiti u koštac s jednim od najvećih izazova u svom životu, a to je sljepoća.

Učilište Lovran: Kako bi ispričala svoju priču draga Svjetlana ?

Svjetlana:  Volim i slijedim izreku Paula Coelha: „ Čin otkrivanja tko smo prisilit će nas da prihvatimo da možemo ići dalje nego što mislimo.”

Rođena sam na moru, ali sam odrasla u Čabru, srcu Gorskog Kotra. Odrastanje u prirodi pružilo mi je priliku za tiho osluškivanje i duboko spoznavanje sebe i svijeta oko sebe. U svojoj 19.-toj godini morala sam se uhvatiti u koštac s jednim od najvećih izazova u mom životu, a to je SLJEPOĆA.

Uz podršku roditelja i stručnih ljudi oko sebe, te zahvaljujući unutarnjoj hrabrosti, krenula sam dalje u nove pobjede.

Učila sam Braille-ovo pismo, informatički se opismenila tj. naučila kako se služiti kompjuterom kao slijepa osoba, te savladavala tehniku kretanja uz pomoć bijelog stapa, jednu od najvažnijih vještina za samostalan život slijepih osoba.

Učilište Lovran : Kako je krenula karijera terapeuta ?

Svjetlana:  Mladost, poletnost, radost u srcu i zelja za osvajanjem novih vrhunaca života poticali su me da idem sve dalje i dalje. Upisivanje Shiatsu škole bila je jedna od najboljih odluka u mom životu. U čaroliji iscjeljujućeg shiatsu dodira otkrila sam svoju profesiju i smisao života. Kroz projekt Europske Unije “ŠANSA JE U MOJIM RUKAMA” koji je započeo 2015. godine u organizaciji centra Rezin uz suradnju Udruge Slijepih I Slabovidnih Primorsko Goranske Županije te Učilišta Lovran, stekla sam zvanje Aroma maserka. Na Sudjelovanje u projektu odlučila sam se jer sam prepoznala njegov veliki potencijal. Kroz višemjesečnu edukaciju stekla sam ne samo znanja i alate iz područja wellnessa, već i veoma korisna znanja o poduzetništvu.

UL: Postala si poduzetnica  – čestitamo?

Svjetlana:   Već tijekom školovanja za Shiatsu praktičarku u meni se rodila vizija o pokretanju vlastitog posla, a Projekt  Šansa je u mojim rukama samo je tu viziju podržao.

Ulazak u Shiatsu svijet za mene je značio prepoznavanje osobne ljepote i dubokih potencijala i kretanje na put odgovornosti, samostalnosti, odrastanja i slobodnog leta kroz život.

U jesen 2020. godine otvorila sam  Toya Obrt za usluge i hrabro zaplivala u poduzetničke vode. Danas živim i radim Shiatsu. Istinski svjesnim dodirom podrška sam kako sebi i svojoj obitelji, tako i svakom ljudskom biću na njegovom putu kroz život.

Pratite moju inspirativnu web stranicu i facebook Sunshine Shiatsu

CARPE DIEM!!!

Kada krenete u poduzetničke „vode“ iskoristite sve mogućnosti zajedničke suradnje.  Nakon završetka edukacije na našoj web stranici možete iskoristiti mogućnost promocije vas i vašeg wellnessa, salona za masažu, kozmetičkog salona.

Osim promocije na web stranici promovirat  ćemo vašu novu karijeru i vaš obrt/tvrtku  na društvenim mrežama.  Pročitajte kako je našim učenicima edukacija pomogla da ostvare svoje snove.

Podijelite s prijateljima