Sjajna povratna informacija wellness terapeuta  

Učiti je putovanje koje nas obogaćuje novim spoznajama i prilikama za rast. To je upravo ono što su iskusili polaznici na programa školovanja za wellness terapeute na Učilištu Lovran koji su završili školovanje u lipnju 2023.

Nakon intenzivne i sveobuhvatne edukacije, njihova iskustva odražavaju zahvalnost, motivaciju i iznimno zadovoljstvo.

Jelena Milošević, povjesničarka umjetnosti, uspjela je spojiti svoju strast prema umjetnosti sa svijetom wellnessa. "Program sam upisala iz razloga da naučim nešto novo i odmah sam se zaposlila u obrtu za njegu tijela", ističe Jelena. Njezini dojmovi o programu su izuzetno pozitivni. Hvali stručno osoblje koje je adekvatno prenosilo znanje te organizaciju školovanja.

Suzana Brković, ekonomistica, dijeli sličan osjećaj zadovoljstva. "Prekrasno iskustvo puno pozitivnih emocija", kaže Suzana. Naglašava važnost praktične nastave i vježbi u programu te se raduje zaposlenju i budućem pokretanju vlastitog posla.

Leana Gherbassi, knjigovođa, planira promijeniti svoju profesionalnu putanju i postati wellness terapeut. "Školovanje pruža kompletno znanje o masažnim tehnikama", ističe Leana. Njezini dojmovi o predavačima i edukatorima su iznimno pozitivni, a osjeća se potpuno spremnom za samostalan rad.

Lucija Đurić, koja dolazi iz logistike i špedicije, ostvarila je svoju životnu želju upisom u program. "U školi je stalno vladala prijateljska, kolegijalna i profesionalna atmosfera", opisuje Lucija. Osjeća se inspiriranom i motiviranom za nove egzistencijalne realizacije te snažno preporučuje školu svima koji teže kreativnosti i osobnom rastu.

Ana Maria Uljančić, već uspostavljena wellness terapeutkinja, upisala je program kako bi proširila svoje znanje i mogla bolje pomoći drugima. "Kroz cijelo osposobljavanje je bio naglasak na strpljenju i temeljitosti", dijeli Ana Maria. Naglašava opuštenu radnu atmosferu i izvrsne mentorice.

Andreja Jandrečić, magistra primijenjenih umjetnosti, također je iskusila kvalitetu edukacije. "Jako sam zadovoljna edukacijom", ističe Andreja. Smatra da su voditeljice i mentorice prenijele izvrsno znanje.

Tamara Didović, turistička tehničarka, sa svojim kolegama dijeli pozitivno iskustvo. "Odlična ekipa od učitelja do svih kolega iz grupe", opisuje Tamara.

Marin Dvorničić, administrator u zdravstvenoj ustanovi, ima iznimno pozitivan dojam o predavačima i mentorima koji su prema njegovim riječima nesebično dijelili svoje znanje.

Martina Štimac, kozmetičarka, ističe cjelokupno zadovoljstvo školovanjem u Učilištu Lovran. Pohvaljuje stručnost predavača i izvrsne edukatorice.

Karmen Mocko, komercijalista, osjeća se obogaćeno novim znanjima u opuštenoj atmosferi s ljubaznim edukatoricama.

Ova iskustva bivših učenika Učilišta Lovran svjedoče o kvalitetnoj edukaciji koja osnažuje i inspirira.

Od stručnosti predavača i mentorica do atmosfere podrške i kolegijalnosti, program za wellness terapeute na Učilištu Lovran pružio im je vrijedna znanja i vještine koje su polaznici sada spremni primijeniti u svojim karijerama.

Njihova pozitivna sugeriraju da je  im je edukacija za wellness terapeuta otvorila vrata ne samo novim mogućnostima zapošljavanja već i osobnom rastu i razvoju.


Ako i vi želite postati dio ovog edukativnog  putovanja, saznajte više o programu školovanja za wellness terapeuta.

Podijelite s prijateljima