WELLNESS ZANIMANJA

WELLNESS MENADŽER/ICA

Program stručnog usavršavanja je namijenjen pojedincima koji planiraju razvoj karijere ili poduzetništvo u uslužnom i zdravstveno turističkom sektoru.

Više

WELLNESS TERAPEUT

Stručno osposobljavanje koje obuhvaća teorijsko i praktično učenje više vrsta masaža: klasična medicinska masaža, aroma masaža, limfna ručna drenaža, refleksna masaža stopala, anticelulitna masaža,  i kozmetičku njegu lica i tijela

Više

MASER KUPELJAR

Stručno osposobljavanje koje obuhvaća teorijsko i praktično učenje dvije vrste masaža: klasična medicinska masaža i aroma masaža.

Više

SREDNJA ŠKOLA

Za rane  prijave do 30.06.2022. ostvari popust 2.000 kn na školarinu!

Bez obzira na životnu dob i školu koju ste ranije završili možete se prekvalificirati i završiti školovanje za jedno  od najtraženijih zanimanja na tržištu rada. Edukacija je  prilagođena svim generacija koje žele promijeniti svoje zanimanje i posao  uz predavanja  koja održavamo vikendom, vježbe u praktikumu Učilišta Lovran  i stručnu praksu  u brojnim  suradničkim ordinacijama.

Surađujemo s poslodavcima i povezujemo učenike s poslodavcima kod kojih obavljate praksu i imate mogućnost direktne prilike za zapošljavanje. Škola je smještena u prostoru u kojem se istodobno “uči i radi”, što osigurava učenje uz praksu,  olakšava proces svladavanja nastavnog gradiva a polaznike priprema za brzi ulazak na tržište rada. Naši kadrovi imaju dugogodišnje iskustvo liječnika, terapeuta i nastavnika, mentora. Pozivamo Vas da otkrijete zbog čega smo posebni, zašto nije svejedno koje zanimanje birate i zašto je važno gdje ćete učiti i od koga učiti!

Edukacije prilagođene svim generacijama - termini predavanja u popodnevnim satima i vikendom.