SREDNJA ŠKOLA DENTALNI ASISTENT / FIZIOTERAPEUT
ZA RANE UPISE  OSTVARI POPUST 200 EURA NA ŠKOLARINU 

Učilište Lovran je privatna srednja škola u kojoj možete upisati srednjoškolski program, prekvalifikaciju i doškolovanje za zanimanja: Dentalni asistent ili  Fizioterapeutski tehničar. Upisati se mogu osobe koje nisu završile srednju školu, koje su prekinule školovanje ili su završili srednju školu a žele se prekvalificirati - steći novo zanimanje,  zaposliti se ili samozaposliti u sektoru zdravstva, zdravstvenog turizma, socijalne skrbi u Hrvatskoj i zemljama Europske unije.

Nastava se održava vikendom i u poslijepodnevnim terminima. Škola je smještena u prostoru u kojem se istodobno “uči i radi”, što osigurava učenje uz praksu,  olakšava proces svladavanja nastavnog gradiva a polaznike priprema za brzi ulazak na tržište rada. Surađujemo s brojnim ordinacijama  gdje polaznici mogu obavljati stručnu praksu. Pomažemo kod zapošljavanja, povezujemo polaznike s poslodavcima – mogućnost direktne prilike za zapošljavanje. 

Nakon završetka školovanja, polaznik može pristupiti polaganju državne mature i time steći uvjete za upis u neku od visokih škola ili fakulteta.

Edukacije prilagođene svim generacijama - termini predavanja u popodnevnim satima i vikendom.