valamr stipendija

Ostvari Valamar stipendiju i direktnu priliku za zapošljavanje

Učilište Lovran u suradnji s tvrtkom Valamar Riviera od veljače 2022. pokreće zajedničku suradnju koja omogućuje nove prilike našim budućim polaznicima školovanja za  Wellness programe.

Tvrtka Valamar Riviera stipendira školarine   za  3 – 5 upisanih   polaznika na  školovanju za WELLNESS ZANIMANJA  u Učilištu Lovran i osigurava im zaposlenje  u Valamarovim hotelima, kampovima i ljetovalištima.

Valamar Riviera je jedna od vodećih hrvatskih turističkih kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima u poznatim turističkim destinacijama od Istre, otoka Krka, Raba i Hvara do Makarske i Dubrovnika te Obertauerna u Austriji.

Kako vam zvuči mogućnost da se besplatno školujete  i odmah nakon školovanja zaposlite – kod nas je to moguće!

Upisani polaznici na programe školovanja za Wellness zanimanja koja počinju od 12. veljače 2022. imat će prilike biti odabrani za Valamar stipendiste  i  direktno zapošljavanje u Valamar Riviera hotelskoj kompaniji.

PRIJAVITE SE 

U tijeku su prijave na program školovanja:

Nastava počinje od 12. veljače  2022.

Teorijska nastava se održava  1 x mjesečno vikendom, praktična nastava održava se  1 x tjedno u jutarnjim i popodnevnim terminima ( polaznici sami mogu odabrati termin dolaska na praktičnu nastavu).

Za polaznike koji žive izvan  PGŽ osigurana je nastava u  prilagođenim terminima (1x mjesečno vikendom od subote do ponedjeljka) uz uključen smještaj za vrijeme boravka na edukaciji.

KONTAKT PODACI ZA UPIS:

Učilište Lovran – ustanova za obrazovanje odraslih
Črnikovica 7/a, OPATIJA
Telefon: +385 51 293 851
Mail: info@uciliste-lovran.hr
www.uciliste-lovran.hr

Podijelite s prijateljima