Maser


Maser je program osposobljavanja s kojim stječete novo zvanje i upisuje se u E- radnu knjižicu. Upiši se i nauči klasičnu - medicinsku masažu i sportsku masažu. 

Zaposli se! Tečaj za masera je edukacija s kojom se lako možete zaposliti ili pronaći honorarni posao u wellnessu, fitnessu, kozmetičkom salonu.  Nakon završetka edukacije za Masera možete otvoriti vlastiti obrt u sektoru osobnih usluga.


Tečaj za masera


Maser je program osposobljavanja s kojim stječete novo zvanje i upisuje se u E- radnu knjižicu. Upiši se i nauči klasičnu - medicinsku masažu i sportsku masažu. 

Zaposli se! Tečaj masera je edukacija s kojom se lako možete zaposliti ili pronaći honorarni posao u wellnessu, fitnessu, kozmetičkom salonu. 

Nakon završetka edukacije za Masera možete otvoriti vlastiti obrt u sektoru osobnih usluga.


Nazovite nas

Što ćete naučiti

Tijekom školovanja  učiti ćete o anatomiji ljudskog tijela, wellnessu i holističkom pristupu zdravlju, uzrocima i posljedicama stresa i zdravstvenim poremećajima koštanog mišićnog sustava. Naučiti ćete vještine komunikacije s klijentima, sigurnosti i higijene na radnom mjestu Masera.

Tehnike koje ćete naučiti: 

 • klasična medicinska masaža
 • sportska masaža
Program je namijenjen

Svima koji žele steći znanja i vještine koje im pružaju mogućnost da se zaposle, pronađu novi posao, dodatni honorarni posao ili da postanu poduzetnici ( otvore obrt/tvrtku) u području wellnessa, fitnessa, kozmetičkog salona, salona za masažu, sportskim klubovima. 

Organizacija nastave

Edukacija traje kroz 2,5 mjeseca ( dva  vikend modula  - teorijski dio, prikaz i vježbe). Teorijska nastava  i prikazi tehnika održavaju se vikendom ( subotom i nedjeljom ) u jutarnjim satima ( jednom mjesečno ).
Vježbe i praktična nastava odražavaju se u više termina u tjednu,  polaznici mogu sami odabrati kada žele doći na vježbe i praktičnu nastavu, mogu izabrati jutarnji ili popodnevni termin.

Nastava za polaznike  koji putuju iz drugih gradova / županija održava se jednom mjesečno u trajanju od  3 dana ( nastava je od subote do ponedjeljka).     

Predavanja se održavaju u učionici opće namjene i kabinetu za vježbe Učilišta, a vježbe i praktična nastava u prostorijama Ortosan medical wellness centra koji se nalazi u okviru prostora Učilišta Lovran u Opatiji - prostorija za masažu i fizikalnu terapiju, kabina za kozmetičku njegu lica i tijela, manikuru, pedikuru, depilaciju.

Predavači

Osigurali smo iskusne predavače  i mentore za vježbe i praktičnu nastavu. Učiti ćete od osnivača prvog wellnessa u Hrvatskoj:  Jelica Popić,dr.med., i suradnika - fizioterapeuta, kozmetičarke.  Svi predavači, mentori, voditelji vježbi dolaze su iz realnog okruženja - podučavaju Vas za pružanje usluga i poslova wellness terapeuta na kojima svakodnevno rade

Stručno usavršavanje

Polaznici koji završe edukaciju za masera mogu se nastaviti stručno usavršavati na tečajevima masaža, kozmetike, dermokozmetike i specijalističkim tečajevima za masere, wellness terapeute i fizioterapeute u Učilištu Lovran.


Pogodnosti za polaznike

Bivši polaznici stječu pravo na popust (15%) na svaku slijedeću edukaciju  (popust se ne ostvaruje za edukacije koje provode vanjski suradnici)


 • U cijenu tečaja uključen nastavni materijal – skripta s teorijskim osnovama
 • Svi materijali koji su potrebni za vježbe i praktičnu nastavu osigurani su od učilišta
 • Pomažemo u zapošljavanju - završenim polaznicima proslijeđujemo Natječaje za posao
 • Savjetujemo i po potrebi naručujemo materijale koji su potrebni za daljnji rad

Česta pitanja - FAQs

 • Trajanje

  3 mjeseca/ 3 vikend modula + vježbe

 • Uvjeti upisa

  Završena srednja škola
  Navršenih 18 godina

 • Cijena

  1.000 eur / 7.534,50 kn
  plaćanje do 3 rate
  5% popusta za plaćanje u cijelosti

 • Početak nastave

  23. rujan 2023.

 • Pogodnosti

  Izaberi popust ili vaučer
  - Popust 100€ na školarinu
  - Vaučer bon 100€ za dodatnu edukaciju
  Samo za rane prijave do 30.06.2023.

 • Mogućnost kreditiranja

  Erste banka


Česta pitanja - FAQs