lava shells

Što je Lava shells masaža?

Putovanje u raj  može započeti nanošenjem toplog mirisnog ulja za masažu na Vaše tijelo a potom i masažom zagrijanim školjkama koje vaš terapeut drži u dlanovima. On koristiti duboke i duge pokrete  kako bi opustio vaše mišiće i ublažio svaku napetost koja u njima postoji. Blaženi osjećaj zagrijavanja u kombinaciji s glatkom površinom školjki učinit će da nikada ne poželite napustiti stol. 

Jedinstvena inovacija u toplim toplinskim terapijama koja izaziva duboku relaksaciju dok istovremeno ublažava bolove u mišićima i zglobovima i ekološki je prihvatljiva. 

Tijekom masaže cijelog tijela, školjke se polažu na dlanove, ruke, stopala i noge sporim dubokim pokretima kako bi se tijelo zagrijalo i oslobodilo stresa, nakon čega slijedi prekrasna umirujuća masaža na leđima, vratu i ramenima kako bi se ublažio bilo kakva napetost u mišićima i stres u glavi.

Zašto griju i kako djeluju  tigraste školjke ?

Lava školjke su prvi samozagrijavajući alat za masažu na svijetu. Školjke lave svoju magiju topline duguju mješavini minerala uključujući alge, sušenu morsku algu, sol mrtvog mora i eterična ulja. Ova mješavina sastojaka stvara kemijsku reakciju unutar školjke kako bi proizvela toplinu koja traje do dva sata – puno dulje od kamenja. Štoviše, lava školjke ispuštaju ione kalcija zbog čega koža izgleda čvršće i mlađe. 

Zajedno sa stresom, mišićnom napetosti i artritičnom boli, masaža školjkama lave čini čuda kod blokiranog protoka energije, pa čak i kod sindroma iritabilnog crijeva

Rubovi školjke omogućuju dublji rad na mišićima jer školjke postaju produžetak ruku terapeuta

Nakon masaže osjećat ćete se osvježeni, pomlađeni i opušteni - novi vi. 

Masaža lava školjkama počinje kao luksuz, a završava kao potreba.

Ulaganjem u nova znanja inovirajte svoju ponudu usluga masaža, oduševite stalne i privucite nove klijente.

Lava shells masaža je kombinacija tradicionalnog i modernog pristupa zdravlju i opuštanju.

Ova masaža ima „priču“, a ima i tehniku kojom djeluje na dušu i tijelo istodobno. ‘Naslonjena’ na tradicionalni filipinski pristup zdravlju, masaža se provodi glatko poliranim tigrastim školjkama (lat.codakia tigerina) koje žive u južnom dijelu Tihog oceana. Polaznici na tečaju uče teorijske osnove i tehnike izvođenja terapeutske i relaksacijske masaže toplim školjkama. 

Jeste li spremni naučiti tehniku masaže koja počinje kao luksuz a završava kao potreba – upišite  tečaj Lava shells masaže u Učilištu Lovran – medical wellness akademija u Opatiji.

Podijelite s prijateljima