jelena

Mentori u Učilištu Lovran za wellness zanimanja

Jelena Skočić

Jelena Skočić, bacc.fizioterapije, nastavnica i voditeljica stručne prakse u Učilištu Lovran – Wellness i Dental Akademiji.

Jelena  specijalizirana je za rehabilitaciju koštanog mišićnog živčanog sustava i ima veoma uspješne rezultate u vraćanju mobilizacije oštećenih mišića, tkiva i zglobova.

Osim što izvodi učinkovite masaže, Jelena vodi i kineziterapiju odnosno fizikalne terapije, koje polako, ali uspješno rehabilitiraju stare ozljede, traume i povrede.

Veoma je stručna u svom radu te je potpuno predana poslu kojeg voli.

Kao kolegica odličan je primjer kako biti odgovoran, stručan, pristupačan, a u isto vrijeme vedar i dobro raspoložen.

Uz njezinu strpljivost i motivaciju, garantiramo da će svaki njezin učenik, ali i klijent, biti zadovoljan dobivenim, bilo da se radi o usluzi ili prenošenju znanja.


Natalija Jelenčić

Natalija Jelenčić, kozmetičarka i wellness terapeut. Nastavnica i voditeljica stručne prakse u Učilište Lovran – Wellness Dental Akademiji

Natalia je jedna od onih koje su radile u Hotelu Milenij kada se otvorio prvi wellness centar u Hrvatskoj, od tih dana je uz doktoricu Jelicu koja je bila tu u njenim prvim koracima uspješne karijere.

Našu dragu Nataliu primjetiti ćete po njenoj jednostavnosti.

Uvijek spremna dati precizne i stručne odgovore iz iskustva.

Drago nam je što Natalia posjeduje taj talent otkrivanja dobrih osjećaja i osobina kod drugih, te to koristi u svoj poslu, kao terapeut, ali i kao kolega.

Evo što  polaznici Wellness Akademije kažu za Nataliu:

Veoma vedra, komunikativna i stručna osoba, otvorena za suradnju i sva naša pitanja. Pozorno prati rad polaznika i nesebično pomaže i prenosi svoje znanje i iskustva. V.Č.

Vrlo komunikativna, izvrsno obavlja svoj posao. Opusti svaku situaciju.K.S.

Vrlo je pristupačna i uvijek spremna za obašnjavanje. Koristi primjere iz stvarnog života ( prakse ) te nas savjetuje za naš daljnji razvoj kao wellness terapeuta. K.M.


Mladen Delač

Mladen Delač, medicinski maser i voditelj Yoge, Autogenog treninga i Meditacije u pokretu, nastavnik i voditelj stručne prakse u Učilištu Lovran – Wellness i Dental Akademiji.

Njegovo dugogodišnje iskustvo odvesti će vas u doline mira i relaksacije.

Ono što kod njega možete isprobati je raznovrsne opuštajuće, energetske masaže. Te masaže osim što će vas olakšati napetosti i stresa, podići će vam razinu energije. Uz njega ćete se družiti i na yogi, koja također otklanja napetosti iz mišića i tkiva, te vas tako čini lakšim i poletnijim.

Kao što smo spomenuli naši terapeuti osim što rade usluge, također su edukatori i treneri u Wellness Dental Akademiji. Pa evo što polaznici Wellness Akademije kažu za Mladena:

Vedar, smiren, jedna jako zanimljiva osoba. U glasu ima toliku mirnoću da bi mogli zaspati. Pravi čovjek za yogu i ostale smirujuće stvari.

D.C.

Mladen je izuzetno smiren mentor. Na učinkovit i jednostavan način prenosi svoja znanja.

K.M.

O mentoru Mladenu sve najbolje mogu reći. Osim znanja važno je istaknuti da je to čovjek koji ne samo da radi svoj posao već ga i živi onako kako bi svi mi htjeli i trebali. Veliko mu hvala na prenesenom znanju i savjetima za budući život i rad.

Podijelite s prijateljima