Predavanje: Bolest kao put (11.00-12.30)

Predavanje Dr Ruedigera Dahlkea je usmjereno na razumijevanje bolesti kao posljedice psihosomatskih procesa. Tijekom predavanja  možete otkriti što Vam poručuju simptomi bolesti kao što su infekcije, alergije, glavobolja, nezgode, bolovi u srcu i želucu, kao i bolesti poput raka. Za autora ne postoje različite bolesti, koje bi bile manje ili više izlječive, nego samo jedna bolest, koja neodvojivo spada u čovjekovo „loše osjećanje“ i pokazuje se samo u različitim slikama bolesti. Ta bolest prati čovjeka cijeli život i ulijeva se naposljetku u smrt. Ona pripada životu poput zraka za disanje, znak je da čovjek živi u napetosti, čiji se simptomi obično samo na određeno vrijeme mogu ukloniti medikamentima i operacijama. Sve naše fizičke i psihičke bolesti mogu biti  simptomi koji nam prenose vrijedne poruke iz duševnog područja.

 

Radionica : Životne krize kao izazov za razvoj (14.00-18.30)

Tijekom seminara polaznici imaju mogućnost da  kroz intenzivnu razmjenu sa  dr Ruedigerom Dahlkeom, svoje životne krize preobraze u snage za samoiscjeljenje i osobni razvoj.

Ruediger Dahlke: Po završetku studija medicine u Munchenu usavršio je prirodne metode liječenja i prošao proširenu obuku iz različitih psihoterapijskih pravaca. Uspio je kreirati cjelovit pristup psihosomatskim bolestima te unaprijediti liječnički pristup tako da se zajednička potraga za iscjeljenjem odvija u suradnji i međusobnom poštovanju između liječnika i pacijenta uz razumijevanje dinamike i sveobuhvatnih zakona života. Educira doktore u Integrativnoj medicini za Njemačku liječničku komoru. Napisao je ukupno preko 65 knjiga od kojih je preko 5 milijuna prodano samo u Njemačkoj, a preveden je na 28 jezika.

Cijena predavanja: 110 kn putem prijave (150 kn – na dan održavanja)
Cijena radionice: 380 kn putem prijave (410 kn – na dan održavanja)
Cijena predavanja i radionice zajedno: 460 kn putem prijave (520 kn – na dan održavanja)

Predavanje je na Njemačkom jeziku – osiguran prijevod na Hrvatski.

Mjesto održavanja: Conference park 25/7 (Grand hotel 4 opatijska cvijeta)

Smještaj u Opatiji  – Milenij hoteli, Opatija
Smještaj u Lovranu  Hotel Lovran

Prijave


Smještaj

Milenij hoteli
Hotel Lovran

Medijski pokrovitelji


Podijelite s prijateljima