Prva generacija polaznika završila program Internetskog marketinga i brendiranja

Opatija (12. svibnja 2023.) – Prva generacija polaznika završila je programa Internetski marketing i brendiranje u ustanovi za obrazovanje odraslih, Učilištu Lovran u Opatiji. Program je namijenjen osobama koje žele postati specijalisti za digitalni marketing, odnosno stručnjaci za digitalno oglašavanje, a u njemu je sudjelovalo sedam polaznika koji su kroz dualni model obrazovanja, praktičnu nastavu u realnom okruženju i teorijski dio, svladali sve temelje digitalnog marketinga i brendiranja.

Ravnateljica Učilišta Lovran dr. med. Jelica Popić naglasila je kako je digitalni marketing danas nezaobilazan i važan dio svakog poslovnog subjekta te stoga na tržištu rada vlada velika potražnja za stručnjacima iz tog područja.

Navedeni program verificiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, a po završetku nastave i položenog završnog ispita polaznici će dobiti uvjerenje o završenom usavršavanju s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Predavanja prvoj generaciji polaznika držao je Mario Kojundžić, digitalni stručnjak s više od 20 godina radnog iskustva. Navedeni program mogao se pohađati i besplatno putem HZZ vaučera, što su iskoristili neki od polaznika programa. Novi program Internetskog marketinga i brendiranja kreće od listopada 2023.  

Za radne upise do 30. lipnja 2023. odobren je popust 250 eura na školarinu!

PRIJAVI SE

Podijelite s prijateljima