Brzi tečaj

Beauty Wellness Terapeut


Intenzivni tečaj Beauty Wellness Terapeut je idealan izbor za sve koji žele steći znanje i vještine u četiri ključne discipline za rad u wellnessu, kozmetičkom salonu ili za pokretanje obrta ili tvrtke: Maderoterapija tijela, Maderoterapija lica, Depilacija voskom i Klasična pedikura.

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju Beauty Wellness Terapeut u Učilištu Lovran – medical wellness akademiji – s pravom upisa u E-radnu knjižicu pri Hrvatskom Zavodu za Mirovinsko osiguranje.

Spremni ste postati stručnjak u wellnessu i kozmetici? 


brzi tecaj beauty wellness terapeut
ŠTO ĆETE NAUČITI

MADEROTERAPIJA TIJELA (400 Eura): Steći ćete znanja i vještine prepoznavanja vrsta celulita, izbora proizvoda i pribora za maderoterapiju. Naučiti ćete  provesti maderoterapiju s oklagijama za sve vrste celulita i lifting kože - uz primjenu drenažnih, vezivnorefleksnih i lifting pokreta oklagijama, na regijama stražnje strane nogu i gluteusa, prednje strane nogu, ruku, trbuha.

MADEROTERAPIJA LICA (300 Eura) : Steći ćete znanja i vještine pripreme kože lica  za maderoterapiju lica. Naučiti ćete provesti čišćenje lica, maderoterapijsku masažu lica drvenim rolerima, te nanošenje maske ili završne kreme na kožu lica i dekoltea. 

DEPILACIJA VOSKOM (300 Eura) : Polaznici će po završetku tečaja znati pripremiti pribor i materijal za depilaciju prepoznati izgled i fazu rasta dlake, te prema zadanim protokolima samostalno provesti sve faze depilacije toplim i hladnim voskom: ruku, nogu, leđa, pazuha, nadusnice, prepone.

KLASIČNA PEDIKURA (400 Eura): Polaznici će po završetku tečaja znati pripremiti pribor i materijal za rad, pregledati stopala i nokte te prema zadanim protokolima samostalno provesti sve faze estetske pedikure:  kupku i omekšavanje zadebljale kože na stopalima, pregled stopala i noktiju, odstranjivanje laka, odstranjivanje zadebljale kože na stopalima ručno i aparativno, skraćivanje i oblikovanje noktiju na stopalima, lakiranje noktiju, masažu stopala.  

Naučiti ćete primijeniti pravila osobne higijene, higijene prostora, uređenja i priprema proizvoda i opreme, higijene opreme za rad, komunicirati s klijentima na primjeren način

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Svima koji žele steći dodatna znanja i vještine,  koji žele pronaći posao u wellnessu i kozmetičkom salonu. Svima koji planiraju uvođenje novih usluga za svoje klijente ili pojedincima koji žele naučiti njegu lica, maderoterapiju, depilaciju i klasičnu pedikuru.   

ORGANIZACIJA I PLAN NASTAVE

Tečaj uključuje teorijski dio, prikaz tehnike i vježbe. Teorijski dio zauzima 15-20% a vježbe i rad u parovima 80-85% tečaja. Predavanja se održavaju u učionici opće namjene i kabinetu za vježbe Učilišta, a vježbe i praktična nastava u prostorijama Ortosan medical wellness centra koji se nalazi u okviru prostora Učilišta Lovran  

VODITELJ TEČAJA

Natalia Jelenčić, Anka Ristić, Jelica Popić – nastavnici i mentori s dugogodišnjim iskustvom u radu i edukaciji

UVJERENJE

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju u Učilištu Lovran – medical wellness akademiji – s pravom upisa u E-radnu knjižicu pri Mirovinskom osiguranju.   

 • Trajanje

  6 dana

 • Uvjeti upisa

  Nema

 • Cijena

  1.400 €
  Promotivna cijena paketa:
  1.100€

 • Početak nastave

  brzi tecaj beauty wellness terapeut
  01 srp 2024

  BRZI TEČAJ Beauty Wellness Terapeut

  Opatija
  U najavi

Podijeli s prijateljima