Brzi tečaj

Maderoterapija i Refleksna masaža stopala


Intenzivni tečaj Maderoterapije i Refleksne masaže stopala  je idealan izbor za sve koji žele steći znanje i vještine  holističke skrbi za ljepotu i zdravlje.  

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju u Učilištu Lovran – medical wellness akademiji – s pravom upisa u E-radnu knjižicu pri Hrvatskom Zavodu za Mirovinsko osiguranje. 

Spremni ste stjecati nova znanja i vještine za samozapošljavanje i rad u wellnessu?  


masaza stopalamaderoterapija
ŠTO ĆETE NAUČITI

MADEROTERAPIJA TIJELA (400 Eura): Steći ćete znanja i vještine prepoznavanja vrsta celulita, izbora proizvoda i pribora za maderoterapiju. Naučiti ćete  provesti maderoterapiju s oklagijama za sve vrste celulita i lifting kože - uz primjenu drenažnih, vezivnorefleksnih i lifting pokreta oklagijama, na regijama nogu i stražnjice, trbuha i ruku. 

REFLEKSNA MASAŽA STOPALA (350 Eura) : Polaznici će po završetku tečaja znati teorijske osnove refleksologije, po principima TKM medicine, Prepoznati refleksne zone na stopalima, Procijeniti stanje refleksnih zona – palpacijom, Prepoznati indikacije i kontraindikacije za masažu, Izvoditi skup pokreta obrade refleksnih zona na stopalima: akupresura, disperzija i tonifikacija, rastezanje i glađenje. 

Naučiti ćete primijeniti pravila osobne higijene, higijene prostora, uređenja i priprema proizvoda i opreme, higijene opreme za rad, komunicirati s klijentima na primjeren način. 

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Svima koji žele steći dodatna znanja i vještine, i planiraju uvođenje novih usluga za svoje klijente.  

ORGANIZACIJA NASTAVE

Tečaj uključuje teorijski dio, prikaz tehnike i vježbe. Teorijski dio zauzima 15-20% a vježbe i rad u parovima 80-85% tečaja. Predavanja se održavaju u učionici opće namjene i kabinetu za vježbe Učilišta, a vježbe i praktična nastava u prostorijama  Ortosan medical wellness centra  koji se nalazi u okviru prostora Učilišta Lovran. 

VODITELJ TEČAJA

Valentina Višak, Jelena Skočić, Natalia Jelenčić i Jelica Popić nastavnici i mentori s dugogodišnjim iskustvom u radu i edukaciji. 

UVJERENJE

Po završetku tečaja polaznici dobivaju Certifikat o završenom tečaju Maderoterapije tijela i Refleksne masaže stopala u Učilištu Lovran – medical wellness akademiji – s pravom upisa u E-radnu knjižicu pri Mirovinskom osiguranju. 

 • Trajanje

  3 dana

 • Uvjeti upisa

  Nema

 • Cijena

  750 €
  Promotivna cijena paketa:
  650€

 • Početak nastave

  maderoterapija i masaza stopala
  10 lip 2024

  BRZI TEČAJ – Maderoterapija i Refleksna masaža stopala

  Vinkovci
  U najavi

Podijeli s prijateljima