lippen

Tečaj povećanja usana hijaluronom – Golden LipPen

U suradnji s Golden Hand Academy iz Austrije u Učilištu Lovran – Medical Wellness Akademiji održavat će se edukacija LipPen – tečaj povećanja usana hijaluronom.

Zašto LipPen

Starimo – što se događa?

Kako proces starenja napreduje, koža gubi svjež, mladenački izgled, te se elastičnost i zategnutost značajno smanjuju. Kao rezultat toga nastaju fine bore i duboke bore, a lice može izgledati umorno i mlitavo. Moderna estetska medicina nudi mnogo načina da opet izgledate onako mladi kao što se osjećate.

Popularan i često korišten tretman u estetskoj medicini jest punjenje bora hijaluronom pomoću injekcije. Manje i veće bore nastale procesom starenja mogu se izvrsno korigirati potkožnim injekcijama. Učinak i trajnost ove metode je vremenski ograničena. Nakon nekog vremena preporučuje se korekcija – nadopuna.

Hijaluronska kiselina je endogena (vlastita) tvar tijela, a koristi se preko 20 godina širom svijeta za injekcije protiv bora. Hijaluron se vrlo dobro podnosi i može vezati velike količine vode uz sebe. Pruža koži vlagu i nježno ublažava bore iznutra. Tijekom vremena tijelo će ga u potpunosti apsorbirati.

HIJALURON FILER

Hijaluronski filer se osim injekcijom može aplicirati i Golden LipPen uređajem, to je prvi uređaj na svijetu za aplikaciju hijalurona pod kožu bez injekcije.  Hijaluron se aplicira LipPen uređajem pod pritiskom od 4 bara i brzinom od 800 km/sat. Prednost ove revolucionarne metode je da je  bezbolna i bezopasna za klijenta. 

Hijaluronska kiselina, kakva se isključivo koristi u filerima, popunjava bore u koži koje nastaju kao posljedica starenja, kao i izgubljeni volumen kože te je revitalizira. Površne crte i bore se izglađuju, a duboke bore popune. Hijaluronska kiselina poboljšava strukturu kože, štiti, njeguje i obnavlja kožu, pruža joj blistav i prirodan izgled.

Filer je mekani, homogeni, bezbojni gel i stoga savršen za doziranja, ako se pravilno primjeni, potreba za naknadnim ispravcima je gotovo isključena.

Kombinacija aktivnih tvari odgovara najnovijim istraživanjima. Tako se postižu najveća čistoća, kompatibilnost i sloboda od alergena. Test alergije prije tretmana nije potreban.

Filer je visokokvalitetan proizvod protiv starenja s dugotrajnim, ali ne i trajnim učinkom (potrebne su korekcije jer ga tijelo razgrađuje).

Tretman

Da bi se smanjila bol prilikom ubrizgavanja filera, u nekim slučajevima, na kožu se nanese takozvana anestetička mast. Tada se pomoću najfinijih, specijalno za estetske tretmane napravljenim aparatima filer ubrizgava pod kožu.

LipPen kojeg smo razvili radi pri tlaku većem od 3,5 bara i s izlaznom brzinom većom od 800 km/h, upravo zbog tih karakteristika je ubrizgavanje hijaluronske kiseline moguće BEZ IGLE.

Saznajte više informacija o tečaju povećanja usana hijaluronom koji će se održavati u Učilištu Lovran.

Saznaj više

Podijelite s prijateljima