sveti martin

Wellness menadžeri Učilišta Lovran posjetili Lifeclass Terme Sveti Martin

Nakon uspješno položenih ispita, wellness menadžeri  prošli su se vikend zaputili u Lifeclass Terme Sveti Martin, kao gosti mr.sc. Branimira Blajića, generalnog direktora  ovog poznatog wellness odmarališta.

Mr.sc.Branimir Blajić je od početka rada Učilišta Lovran predavač kolegija “Upravljanje ljudskim potencijalima u wellnessu”. Svoja predavanja temelji na dugogodišnjem iskustvu direktora ljudskih potencijala u poznatim hrvatskim hotelima s wellnessom  i interaktivnim metodama, a valja napomenuti i to da je u Učilištu ocijenjen kao najbolji predavač.

Posjet Termama Sveti Martin bio je edukativnog značenja te su  menadžeri, uz wellness menadžericu Terma Sveti Martin Melitu Šarić, obišli cijeli wellness i, između ostalih, upoznali se s novom inovativnom ponudom koju ovo europsko priznato odmaralište nudi. Riječ je o projektu IQ Cure, u sklopu medicinskog wellnessa.

IQURE inovativni medical wellness koncept

Novi i jedinstveni zdravstveni centar pod nazivom IQCURE®better life je medicinsko turistički koncept pod zajedničkim nazivom HEALTHNESS koji je jedinstven u svijetu, a objedinjuje odmor, zdravlje i wellness.

Kroz IQcure klijent može u cijelosti upoznati svoje tijelo u  manje od 45 minuta. U ponudi su osobne konzultacije, terapeutski programi, analiza i dijagnoza, medical Wellness & SPA doživljaji, medicinski fitness, programi prehrane, brain wellness, zdravi san, ljekovita termomineralna voda, lokalna i zdrava gastronomija i mnoge druge.

IQCURE® SCAN je vrhunska kombinacija skenera koji se upotrebljavaju u preventivnim i rehabilitacijskim programima, a temelje se na principima kvantne fizike. Zahvaljujući medicinskoj tehnologiji i referentnim bazama podataka skenira se tijelo kako bi se dobila što jasnija slika o psihofizičkom zdravlju. Sam sustav ne liječi bolest i ne koristi se kao dijagnostički aparat u klasičnoj medicine već radi na principu prevencije i sprečavanja razvoja bolesti.

Wellness menadžeri dobili su tako i priliku isprobati ove vrhunske aparate te doživjeti terapiju koju nudi IQcure.

Fizikalna terapija u Termama Sveti Martin

Predstavljena im je i Poliklinika Lumbalis, specijalizirana  poliklinika za ortopediju, traumatologiju i fizikalnu terapiju, prepoznatljiva po individualnom pristupu svakom od pacijenata. Ova poliklinika jedinstvena je po tome što se pacijenti za obavljanje terapije pripremaju u termomineralnoj vodi Termi koja je bogata izuzetnim ljekovitim svojstvima. Visoko educirani fizioterapeutski tim u suradnji s liječnicima različitih specijalnosti koja klijentima omogućuje vrhunske rezultate fizikalne terapije i rehabilitacije u liječenju bolesti i ozljeda lokomotornog sustava.

Wellness usluge 

Neizistavan dio bio je i Beuty centar u Hotelu Spa Golfer koji donosi bogati izbor kozmetičkih tretmana te će svakom tko ga posjeti izmamiti osmijeh na lice. Najnovija oprema i kvaliteta usluga garantira zadovoljstvo.

Odmaralište nudi više od 20 različitih masaža i sauna kao što su rimska i finska, a ukupna površina najsuvremenije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi 1800 m2.

Jedan od atraktivnijih dijelova su, naravno, bazeni. Više od 100 godina termomineralna voda Termi Sveti Martin koristi se u svrhu unaprijeđenja zdravlja. Nekada dostupna samo kroz bunar, danas je na raspolaganju svima koji posjete The Temple of Life bazenski kompleks.

Termomineralna voda donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima.

Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda.

Wellness menadžeri posjetili su i vinsku kuću Hažić te kušali odlična međimurska vina, a uz to su i uživali u prekrasnom krajoliku na kojem se nalazi ova vinska kuća. Bio je ovo izlet za pamćenje i odmor za dušu, zaključili su menadžeri.

Podijelite s prijateljima