popust terapeut

Za ove blagdane darujemo vas popustom 1.000 kn

Započnite godinu  novom odlukom i uđite u Novu godinu spremni za stjecanje novih znanja i vještina .

Postani Wellness Terapeut/kinja.

Ostvarite popust na školarinu u iznosu od 1.000knNagradni Natječaj traje od 20. prosinca 2018. – 05. siječnja 2019.

UPISI U TIJEKU – Početak nastave – 23.02.2019.

Zanima li Vas školovanje nakon kojeg se možete brzo i lako zaposliti ili samozaposliti u wellnessu i zdravstvenom turizmu. Upišite se na program stručnog osposobljavanja za Wellness terapeuta u Učilištu Lovran – wellness akademija, koje se po završetku upisuje u E-radnu knjižicu.

Pozivamo Vas da otkrijete zbog čega smo posebni, zašto nije svejedno koje zanimanje birate i zašto je važno gdje ćete učiti i od koga učiti!

Nastava (teorija i praksa) se održava u realnom okruženju u Ortosan medical wellness centru.  Tijekom školovanja polaznici sudjeluju u procesima: naručivanje i prijem klijenta, priprema prostora, opreme, pribora i proizvoda za rad u wellness centru, pružanju usluga i korištenje usluga masaža, kozmetička njega, sauniranje.

Naši su predavači iz prakse – zaposlenici i pružatelji usluga u wellness i zdravstveno turističkom centru u okviru Učilišta (dr.med., wellness terapeut, kozmetičarka, trener yoge)
Program se provodi već 12 godina (od 2006 – preko 1.100 završenih polaznika)
Naši su završeni polaznici uspješni wellness terapeuti diljem Hrvtaske i u zemljama EU (Austrija, Njemačka, Italija, Cruzeri) ili su poduzetnici – osnivači obrta i tvrtke koja pruža wellness usluge)

Trajanje edukacije: 208  sati nastave (4 mjeseca)

Organizacija nastave za polaznike bez smještaja: 5 dvodnevnih (vikend) modula predavanja, prikaz tehnika rada i vježbe. Jednom tjedno održava se praksa – (ujutro ili popodne)

Organizacija nastave za polaznike sa smještajem –  u cijenu školovanja uključen smještaj: 5 trodnevnih (produženi vikend)  modula tokom kojih će se održati teorijska predavanja, prikazi i  vježbe  iz tehnika masaže i kozmetičke njege.

Završni ispit: Završni ispit se sastoji iz 2 dijela: pismena provjera znanja i prezentacija tehnike ili procedure naučene tijekom školovanja

Cijena bez smještaja: 9.900kn

Cijena sa smještajem:11.900kn

Uvjet za upis:

  • Navršenih 18. godina
    • najmanje trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje
    • liječničko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti za obavljanje poslova masaže, njege tijela ljekovitim činiteljima

Upisni dokumenti:

  • Završna svjedodžba, domovnica, rodni list, liječničko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti ( prilikom upisa predaju se kopije upisnih dokumenata uz uručenje originala na uvid )

Po završetku školovanja i nakon uspješno položenog završnog ispita polazniku se izdaje Uvjerenje /Certifikat  o usavršavanju.

Bez obzira na put kojim ćete razvijati svoju wellness karijeru, jednom kada steknete nova znanja i vještine, nitko vam ih više ne može oduzeti. Pročitajte kako je našim učenicima edukacija pomogla da ostvare svoje snove.

Kako do Nagradnog natječaja?

Sve što trebate napraviti da bi osvojili popust na školarinu je:

Nakon primljene mail poruke mi ćemo Vam se javiti s detaljnijim informacijama o upisu.

Podijelite s prijateljima