5 trendova u manikuri  

Istražili smo pet trendova u manikuri koji će vam pomoći da izrazite svoj jedinstveni stil i osjećate se moderno.

  1. Minimalizam u bojama

Minimalistički dizajn je u porastu, i to se odražava i na manikuru. Ovogodišnji trendovi uključuju suptilne nijanse boja kao što su pastelni tonovi, nude nijanse i nježne metalik boje. Umjesto jarkih i upečatljivih boja, naglasak je na jednostavnosti i sofisticiranosti. Ovaj minimalistički pristup omogućuje vam da svojim noktima dodate eleganciju i suptilan šarm.

  1. French manikura s twistom

Klasika je uvijek u modi, ali ovog puta dolazi s malim twistom.  French manikura s bojama osvaja srca zaljubljenica u manikuru. Umjesto klasičnog bijelog vrha s prozirnim baznim slojem, eksperimentirajte s bojama. Obojani vrhovi noktiju u kombinaciji s neutralnom bazom čine ovaj trend svježim i zabavnim.

  1. Umjetni nokti – statement nokti

Neki ljudi radije biraju umjetne nokte kako bi stvorili dramatičan izgled. Statement nokti su u trendu, što znači da možete eksperimentirati s različitim oblicima i dizajnom. Šiljasti nokti, kvadratni nokti, ili čak nokti s efektnim kamenčićima – opcije su beskrajne. Ovo je savršen način da izrazite svoju kreativnost i osobnost.

  1. Nail Art – apstraktne slikarske poezije

Nail art se razvija u umjetničku dimenziju. Apstraktne slike i slikarske tehnike postaju popularne. Možete se poigrati s bojama, oblicima i teksturama kako biste stvorili jedinstvene dizajne na svojim noktima. Ovaj trend omogućuje vam da ponesete pravo umjetničko djelo na rukama.

  1. Matirani lak za nokte

Matirani lak za nokte je povratak koji obara s nogu. Ovaj trend donosi noktima elegantan mat izgled. Možete koristiti matirani završni sloj na klasičnim bojama ili se odlučiti za matirane nijanse boja. Ovaj izgled je suvremen i sofisticiran, savršen za formalne prilike i svakodnevnu upotrebu.

Bez obzira na to jeste li ljubiteljica minimalizma, umjetničkih izraza ili klasičnih lookova, postoji nešto za svakoga u ovim trendovima. Slijedite svoj osobni stil i eksperimentirajte s različitim dizajnima kako biste izrazili svoju kreativnost.

Kada se educirate iz manikure,  slijedite trendove i koristite kvalitetne proizvode za manikuru, možete postići profesionalne rezultate.

Ne zaboravite se pridržavati svih koraka pripreme i njege noktiju kako biste osigurali dugotrajnu i lijepu manikuru.

Nokti su mala umjetnička platna i s pravim znanjem,  alatima i tehnikama, možete stvoriti prava umjetnička djela na rukama.

U tijeku su upisi na program osposobljavanja za manikuru

I dok pratite ove najnovije trendove u manikuri, imajte na umu da su upisi na naš tečaj manikure u tijeku. Ovo je odlična prilika da naučite sve tajne i vještine manikure kako biste postali stručnjak u uređenju noktiju. Naši mentori će vas naučiti tehnikama pripreme, nanošenja laka, trajnog lakiranja i geliranja noktiju, tako da ćete moći stvarati prekrasne manikure.

PRIJAVI SE

Podijelite s prijateljima