ahsvijeca 2

Aroma Herbal profesionalni proizvodi u Hrvatskoj

Aroma Herbal specijalizirana je tvrtka dobavljač u zdravstvenom, spa i wellness turizmu. Riječ je o organskoj, mediteranskoj kozmetici, prepoznatljivoj po proizvodima na osnovi aromaterapije. Posebnost Aroma Herbala je u vrlo visokim standardima, jer za sve se proizvode biraju samo najkvalitetniji prirodni sastojci, a kupcima proizvoda, omogućuje se i profesionalno savjetovanje.

Laboratorij Aroma Herbal mala je tvornica ‘čuda iz prirodne’, a kako kažu iz same tvrtke, misija im je očuvati izvornu kvalitetu koju je priroda podarila svakom pojedinom sastojku korištenom u proizvodima Aroma Herbal. Svaki je proizvod, izrađen sa strašću, a tvrtka proizvodi nekoliko vrsta kozmetičkim proizvoda, kao što su prirodna masažna ulja, pilinzi, kupke, ulja za saune, pakunzi, losioni te gelovi i egzotični maslaci.

Tvrtka Ortosan d.o.o. ekskluzivni je zastupnik slovenskog branda prirodnih kozmetičkih proizvodaAroma Herbal za Hrvatsku. Aroma Herbal dobavljač je i profesionalni partner Wellness i Spa turizmu.

Za više informacije, posjetite službene stranice Aroma Herbal HrvatskaAnticelulitni program

Podijelite s prijateljima