Autogeni trening Ucka

Autogeni trening na Učki

Sunčan, ali hladan dan omogućio je da se po planu odvijaju sve aktivnosti planirane u sklopu Dana otvorenih vrata Parka prirodne Učka. Osim biciklista, planinara, šetača i turista pristiglih na Učku, prisutan je bio i tim Wellness akademije s naglaskom na autogeni trening.

Autogeni trening Ucka

Kroz stručna predavanja o autogenom treningu, vježbama disanja i zdravoj prehrani, Wellness akademija prisutnima je pripremila i radionicu izrade zdravih zelenih kašastih sokova, nakon čega smo u toploj atmosferi planinarskog doma Poklon, zajedno vježbali autogeni trening uz konzumaciju svježe napravljenih sokova.

Autogeni trening Ucka

U dva je termina, (13 i 14 sati) radionice i predavanja predvodio naš trener yoge i voditelj autogenog treninga Mladen Delač, a nakon završenih grupa, Mladen je i individualno dijelio savjete o zdravoj prehrani i vježbama za opuštanje.

Autogeni trening Ucka

Inače, Dani otvorenih vrata održali su se u subotu 12. ožujka 2016. u organizaciji TZG Opatija u suradnji s J.U. „Park Prirode Učka“, Planinarskim društvom „Opatija“ i KŠR „Gorovo“ uz potporu Saveza za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ PGŽ i Zajednicu sportova PGŽ.

Autogeni trening Ucka

Podijelite s prijateljima