veseli utorak i srijeda

Častimo vas jednom edukacijom po vašem izboru!

VESELI UTORAK & SRIJEDA  – PRAVI DAN ZA UPIS

Zanima vas školovanje za naš najtraženiji program školovanja za Wellness terapeuta?

Čekali ste pravu priliku da se upišete?  Dočekali ste je – jer mi vas častimo za last minute upis u utorak i srijedu!

Početak nastave: 23.2.2019.

Iskoristite našu posebnu ponudu i osvojite za upis na program osposobljavanja za Wellness Terapeuta još  jednu BESPLATNU EDUKACIJU PO VAŠEM IZBORU.

Na programu školovanja za Wellness Terapeuta naučit ćete 5 masažnih tehnika, njegu lica i tijela / anticelulitne tretmane i izaberite što još želite po svom izboruza nadopunu znanja – jer mi vas častimo besplatnom edukacijom u vrijednosti 1.900,00 kn

Izaberite što volite raditi 

  • GRATIS EDUKACIJA DEPILACIJE ILI
  • GRATIS EDUKACIJA IZ NJEGE STOPALA – ESTETSKE PEDIKURE.

Prijaviti se i time rezervirajte svoj upis i pravo na besplatnu edukaciju putem maila: info@wellness.hr ili dođite osobno na upis u utorak od 8.00 – 15.00 i srijedu od 13.00 – 19.00 sati  na adresu Učilišta Lovran, Črnikovica 7/a, OPATIJA.

Pravo na besplatnu edukaciju po vašem izboru ostvarujete na naše vesele četvrtke i to:

  • UTORAK – 19. 02. 2019.
  • SRIJEDA – 20. 02. 2019.
ZAPOČNI SVOJU WELLNESS KARIJERU

Plaćena stručna praksa i direktna prilika za zapošljavanje

Školovanja za wellness zanimanja uz plaćenu stručnu praksu i direktnu priliku za zapošljavanje u wellnessima  u Opatiji, Makarskoj i Zagrebu

Evidentan je nedostatak kvalitetnih djelatnika u turizmu koji se odnosi i na zaposlenike u wellness hotelima stoga smo sretni da je tvrtka Daljepoti d.o.o. prepoznala kvalitetu naših završenih polaznika  i dala nam povjerenje da zajednički surađujemo i omogućimo našim polaznicima da već za vrijeme edukacije imaju prilike zaraditi za svoju školarinu i mogućnost zapošljavanja još za vrijeme edukacije.

Učilište Lovran – Medical Wellness Akademija u suradnji s tvrtkom Daljepoti d.o.o.od veljače 2019. pokreće zajedničku suradnju koja omogućuje nove prilike upisanim  polaznicima školovanja za  zanimanje Wellness Terapeut/kinja.


Kontaktirajte nas