terapeuti

Dojmovi polaznika i ocjena kvalitete nastave – Wellness Terapeuti šk.god. 2017/2018

Pročitajte dojmove naših polaznika i ocjenu kvalitete nastave programa usavršavanja za Wellness Terapeute koji su u svibnju 2018. godine završili školovanje.

Na programu školovanja u proljetnoj grupi u dvije skupine upisano je 28 polaznika. Nastava se održavala u periodu od veljače 2018 do karaja svibnja 2018.

Od 27 popunjenih upitnika kvalitete nastave koje smo primili od naših polaznika za ukupnu ocjenu i kvalitetu nastave dobili smo ocjenu 5.

Zahvaljujemo svim polaznicima na odlučnim ocjenama i njihovim dojmovima i komentarima:

Na ovu vrstu edukacije upisala sam se nakon upisa na program wellness menadžera, smatrajući da ću tako upotpuniti svoje znanje. To će mi pomoći da imam i „zanat u rukama“ a i kao menadžer bolje upoznam praksu i zanat i ovaj dio posla. Uživala sam vježbajući sve ove masaže s obzirom da to do sada nikada nisam radila. Pokušat ću da u Crnoj gori realizujem   stečeno znanje. Praksa je bila odlična sa odličnim nastavnim kadrom koji se potrudio prenijeti svoj iskustvo i znanje na nas. Ja nisam baš vježbala niti imala nekog svog ovdje ali vježbanjem na samoj praksi stekla sam utisak da i nisam tako loša ( dapače 😊)

Mira T. – Crna Gora

Edukaciju je ispunila sva moja očekivanja u pogledu stjecanja znanja. Tijekom edukacije sam našla posao koji je savršeno upotpunio praksu i teoriju s edukacijom 😊Stekla sam divna poznanstva a predavači su bili ugodni i pristupačni i opušteni. Zadovoljna sam kako je sve prošlo i smatram ovu edukaciju jako dobrim iskustvom.

Tihana F. – Beli Manastir

Upisala sam smjer za wellness terapeuta iz razloga što uvijek težim ka višemu, ovo usavršavanje će mi pomoći u danjem radu u inozemstvu, upoznala sam divne ljude i trenere tj predavači su nam pomogli u školovanju, preporučujem svakom koji žele sebe graditi

Jasmina H.  - Labin

Upisala sam za wellness terapeuta iz razloga jer želim promijeniti posao. Cjelokupna edukacija je vrlo stručna i profesionalna. Od trenera koji su vrlo dobri u objašnjavanju i opušteni.

Snežana D. – Poreč

Edukaciju sam upisala zbog potrebe posla gdje radim radi usavršavanja praktičnog dijela. Jedno lijepi i divno iskustvo. Malo mi je znalo zasmetati što je kod cjelodnevnog predavanja mala količina pauze jer sam bila na edukaciji sa smještajem.

Ivana M. – Veli Lošinj

Divni ljudi, divne uspomene, profesionalni pristup prema učenicima ( ljubaznost i srdačnost)

Upisala sam edukaciju radi novog iskustva, mogućnosti zapošljavanja ili samozapošljavanja. Edukacije je bila vrlo korisna kod stjecanja samopouzdanja ponajviše. Mentori sve pohvale !!!

Mirela R. K. – Krk

Proširenje znanja o masažama, vrlo zadovoljna teorijskim i praktičnim znanjima, edukacija mije je pomogla u proširenju znanja o masaža, omogućilo širi pristup tretmanu, najčešće korištena metoda ( klasična med. masaža). Planovi za budućnost su mi zaposlenje a doživljaji i poznanstva – pozitivni!

Ivana B. – Rijeka  

Veoma sam zadovoljna edukacijom, predavačima te znanjima koje sam tamo stekla. Najviše sam se našla u anticelulitnoj masaži.

Lučiana U. – Rijeka

Razlog zbog kojeg sam upisala edukaciju je promjena zaposlenja / radnog mjesta, dodatnog usavršavanja i učenja novih vještina. Jako sam zadovoljna s teorijskom i praktičnom nastavom koja će biti od velike pomoći u planovima za budućnost. Jedno predivno iskustvo te poznanstva.

Lana K. – Mali Lošinj

Edukacija mi je puno pomogla u saznanju novih stvari vezano za zdravlje i brigu koliko je važno. Mentori i cijeli program je bio super. Sigurno ću se nastaviti baviti ovime u budućnosti. 😊

Natalia T. – Lovran

Razlog upisa bio je dodatno znanje te ulaganje u vlastitu budućnosti i zaposlenje. Pohvalila bih terapeute jer su imali strpljenje učinit nas praktičnoj nastavi. Jako sam zadovoljna školom i puno sam naučila. Hvala Vam na svemu!!! 

Laura Š. – Opatija

Razlog upisa je dodatno znanje i rad na sebi, novo iskustvo, proširenje obrazovanja. Moji klijenti su zadovoljni s riječima hvale. Sve je bilo jedno fantastični iskustvo sa druženjem sa zanimljivim ljudima istih interesa. Velike pohvale predavačima i trenerima koji su imali pregršt strpljenja i nesebično nam prenosili svoje znanje. Hvala !!!!

Maja R. – Crikvenica

Masaže su me oduvijek zanimale a ova edukacije je jedini način u ovom trenutku da mogu krenuti u smjeru svog obrta. Jako sam zadovoljna s edukacijom i nadam se uskoro da ću sve upotpuniti i sa sportskom masažom. Upoznala sam odlučne osobe i cjelokupni dojam je jako pozitivan !

Sanda U. – Rovinj 

Edukaciju sam upisao zbog stjecanja novih znanja. Školom, programom i predavačima sam prezadovoljan i definitivno ću ih preporučiti svakome

Milan M. – Rijeka  

Samo pozitivna iskustva, osoblje stručno za svaku pohvalu! Uz to sam upoznala divne ljude!! Za svaku pohvalu i preporuku!!!

Biljana P. – Rijeka

Zadovoljna sam sa svime što mi je preneseno i što sam naučila za vrijeme nastave i prakse. Zadovoljna sam stvarno sa svime. Hvala 😊

Majda G. G. – Labin  

Nema potrebe ništa mijenjati sve je bilo super!!

Bruno A. - Našice

Najviše mi se svidio trud od mentorice Natali da zaista shvatimo bit, svrhu masaže te da pohvatamo pokrete onako kako treba 😊