EVO Gel Manikura  – Inovacija za zdrave i lijepo njegovane nokte  

Nokti su važan dio naše estetike i samopouzdanja, stoga je razumljivo da mnogi od nas traže inovativne proizvode koji će im omogućiti očuvanje zdravlja i ljepote svojih noktiju.

EVO Gel je inovacija koja donosi promjenu u svijetu njege noktiju. Ovaj gel ne samo da pruža širok spektar boja i izvanredan sjaj, već se brine o zdravlju vaših noktiju na najbolji mogući način.

Razvijen od strane vodeće tvrtke BIO SCULPTURE, pruža rješenje koje kombinira vrhunsku učinkovitost s pažljivom brigom za zdravlje vaših noktiju.

U ovom blog članku saznajte kako EVO Gel pomaže u očuvanju zdravih noktiju, uzimajući u obzir njegovu medicinsku formulaciju, veganstvo, i inovativnu oxygenating tehnologiju.

Image

UZ EVO GEL MANIKURU ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU

Jedan od ključnih aspekata EVO Gela je njegova posvećenost zdravlju noktiju. Za razliku od drugih brandova gela koji se nanose četkicom, EVO Gel razvijen je s ciljem da pruži potpunu sigurnost i zaštitu za vaše nokte. Ovaj gel ima medicinsku formulaciju koja pomaže u sprječavanju dehidracije i omekšavanja keratina, što često dovodi do oštećenja prirodnih noktiju. Dakle, EVO Gel ne samo da čini vaše nokte lijepima, već i pruža dugoročnu zaštitu.

VEGANSKI I EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA MANIKURA

EVO Gel je ponosno veganski proizvod, što znači da nije testiran na životinjama i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla. To čini EVO Gel ekološki prihvatljivim i etičkim izborom za sve ljubitelje noktiju. Osim toga, ovaj gel je "10 free", što znači da je oslobođen deset najčešćih toksina koji se mogu naći u nekim drugim gelovima za nokte. Time se osigurava da će vaši nokti ostati zdravi i bez nepotrebnih kemikalija.

MANIKURA UZ PREKGRŠ BOJA I INOVATIVNA EVO GEL TEHNOLOGIJA

EVO Gel nudi nevjerojatnu paletu boja - ukupno 190 različitih nijansi. Osim toga, ovaj gel ima jedinstvenu mikroskopsku strukturu koja oponaša prirodni proces regeneracije noktiju. Tako će vaši nokti izgledati prirodno i zdravo, bez potrebe za oštrim kemikalijama. Baza EVO Gela također sadrži vitamine A i E, koji pružaju hranjive tvari vašim prirodnim noktima i čine ih jačim.

SIGURNA I KVALITETNA MANIKURA

EVO Gel je razvijen od strane renomirane tvrtke BIO SCULPTURE koja ima više od 30 godina iskustva u razvoju gelova za nokte. Njihova opsežna testiranja i kontrola osiguravaju da će svaki klijent dobiti proizvode najviše kvalitete. Također je vrijedno napomenuti da je proizvodnja ovog gela potvrđena ISO i CGMP certifikatima, što dodatno jamči sigurnost i kvalitetu.

S veganskom formulom, inovativnom oxygenating tehnologijom i pažljivom brigom o ekologiji, EVO Gel se ističe kao odabir za one koji traže više od običnog gela za nokte.

 Odlučite se za EVO Gel i doživite transformaciju svojih noktiju uz potpunu sigurnost i luksuznu paletu boja.

TEČAJ MANIKURE – ODLUČNA PRILIKA

Ako ste se zaljubili u svijet njege noktiju i želite se profesionalno baviti manikurom, imamo odličnu priliku za vas!

Naš program osposobljavanja za manikuru pruža vam priliku da steknete vještine i znanje koje će vam omogućiti da postanete vrhunski u svom budućem poslu!

ŠTO PROGRAM UKLJUČUJE:

  1. Kompletan set opreme: Kako biste započeli svoju karijeru u manikuri, pružit ćemo vam kompletan set visokokvalitetne opreme. Imat ćete sve što vam je potrebno za izvođenje profesionalnih manikura.
  2. EVO Gel manikura, trajni lak i geliranje: Naučit ćete kako primijeniti EVO Gel na nokte, trajni lak ili geliranje, stvarajući prekrasne i dugotrajne rezultate. EVO Gel je inovativan i visokokvalitetan, pa će vas ovo znanje dodatno istaknuti u svijetu manikure.
Image

ZAŠTO ODABRATI NAS:

  • Iskusni instruktori: Naši instruktori imaju bogato iskustvo u industriji manikure i bit će vam na raspolaganju da vam prenesu svoje znanje.
  • Uvjerenje s upisom u E-radnu knjižicu: Nakon uspješnog završetka programa, dobit ćete uvjerenje i novo zvanje koji će vam otvoriti vrata u svijet profesionalne manikure bilo da tražite posao ili da se odlučite pokrenuti vlastiti posao.
  • Praktična iskustva: Naš program osposobljavanja uključuje puno praktičnog rada na modelima kako biste stekli iskustvo u stvarnom radnom okruženju.

Početak edukacije:  27.11.2023.

PRIJAVITE SE DANAS I OSTVARITE SVOJE SNOVE!

Podijelite s prijateljima