Iskustva naših fantastičnih polaznica koje su uspješno završile program Manikure

Pročitajte njihove priče i saznajte razloge njihovog upisa i planova za budućnost u svijetu ljepote i njege.

Valentina Rizvić, ing.pom.prometa, pediker
Uključila sam se u program manikure kako bih dodatno usavršila svoje vještine u području njege i primijenila nova znanja u svakodnevnom radu. Natali, naša predavačica, uvijek je bila dostupna za pitanja i stvorila je divnu, poticajnu atmosferu tokom edukacije. Sve pohvale!

Monika Horvat, Turističko hotelijerski komercijalist
Odlučila sam se za edukaciju kako bih otvorila vlastiti posao. Preporučujem je svima koji žele ući u svijet manikure. Profesori su izvrsni, stekla sam obilje znanja i upoznala nove ljude!

Andreja Orlić Slavica, gimnazija
Cilj mog upisa bio je završiti edukaciju za manikuru i stvoriti uvjete za otvaranje vlastitog salona. Zadovoljna sam organizacijom nastave, mentorima te stekla korisna znanja. Toplo preporučujem edukaciju!

Marijana Alapić, poljoprivredni tehničar
Upisala sam se kako bih stekla nove vještine. Organizacija nastave, mentorska podrška i stečeno znanje su me potpuno zadovoljili. Toplo preporučujem ovu edukaciju!

Thi Lan Anh Tran, graphic designer
Moj interes za manikuru i nail art potaknuo me na upis edukacije. Planiram zaposliti se u salonu i otvoriti vlastiti. Program je odličan, edukatorica pristupačna i profesionalna. Radujem se završetku u Učilištu Lovran!

Gabrijela Cerovac, konobarica
Upisala sam program radi stjecanja novih vještina i potpuno sam zadovoljna. Svakako preporučujem edukaciju svima!

Ana Milovojac, medicinska sestra
Moj cilj je stjecanje novih znanja za budući posao. Edukacija je bila ispunjena smijehom i pozitivnom atmosferom. Svakako bih je preporučila budućim polaznicima.

Lela Vojković, trgovac
Upisala sam edukaciju za novo zvanje koje se upisuje u E-radnu knjižicu. Zadovoljna sam stečenim znanjem i nadam se budućem poslu. Toplo preporučujem!

Sanja Eskić, primalja
Upisala sam edukaciju kako bih proširila svoje kvalifikacije i imala mogućnost dodatnog posla. Zadovoljstvo edukacijom je izuzetno pozitivno, a posebno bih pohvalila mentoru Nataliju. Svakako preporučujem edukaciju svima zainteresiranima za manikuru.

Inja Cerjan, mag. occ.
Moja želja za proširenjem znanja i ponude u poslu dovela me do edukacije iz manikure. Opuštajuća atmosfera i pristupačne mentorice pridonijele su pozitivnom dojmu.

Hvala svim polaznicama na njihovim trudom i entuzijazmu!

Za sve zainteresirane sada je pravo vrijeme da se pridružite našem programu školovanja  Manikura! Upisi su u tijeku – početak nastave 17.04.2024. iskoristi i popust za upis!   

Podijelite s prijateljima