Knjigovodstvo kao perspektivna poslovna ideja  

Učilište Lovran, smješteno u Opatiji, nudi program obrazovanja za knjigovođu. Edukacija je prilagođena kako početnicima, tako i onima koji žele usavršiti svoja znanja.  

Cilj programa je osposobiti polaznike da postanu samostalni knjigovođe te da steknu potrebna znanja i vještine za vođenje knjigovodstvenih poslova uz pomoć modernih knjigovodstvenih softvera. 

Nedavno je završena druga generacija polaznika programa za knjigovođu putem HZZ (Hrvatski zavod za zapošljavanje) vaučera.  

Edukaciju je uspješno završilo 13 polaznica koje su u anketi izrazile svoje zadovoljstvo organizacijom nastave, predavačicom, stečenim znanjima i vještinama. 

Pročitajte njihove komentare 
Image

Knjigovođe i računovođe izašli su iz uredskog okruženja, oslobodili su se striktno zacrtanog radnog vremena, a jednostavni računovodstveni softveri i alati omogućili su nikad lakše upravljanje računima klijenata. Drugim riječima, knjigovodstvo je sve prihvatljivija poslovna ideja mladih poduzetnika. 

Image

Predavačica Ana Cucančić Divljan, diplomirana ekonomistkinja s dugogodišnjim iskustvom u radu na poslovima knjigovotkinje i vlasnica Harta obrta za knjigovodstvene usluge. Njeno stručno vođenje programa osigurava visoku kvalitetu obrazovanja. 

Image

Želimo se zahvaliti polaznicama na divnim komentarima i osvrtima na završenom školovanju te im ovim putem čestitamo na uspješnom završetku školovanja.  

Radujemo se najavi nove grupe koja počinje već od 05.03.2024., a upisi su trenutno u tijeku. 

PRIJAVI SE

Podijelite s prijateljima