komunikacija

Komunikacija u wellness centru

Na programu obrazovanja Wellness terapeut i Maser kupeljar/Maser  – naučit ćete kako komunicirati s klijentom, suradnicima i nadređenim.  U područje komunikacije s klijentom  Wellness centar izrađuje i postavlja na vidljivo mjesto Kućni red s kojim trebaju biti upoznati klijenti i terapeuti/osoblje Wellness centra

Kućni red Wellness centra

Dobro je znati da nema posebnih strogih „pravila“, već samo vrlo praktičnih savjeta koji će Vam pomoći da Vam boravak u našem Wellness centru bude što ugodniji

Šta obući?

Pri boravku u wellnessu obavezno je korištenje kupaćeg kostima i prateće opreme: bademantila, ručnika i papuča. Navedenu opremu dobivate pri kupnju ulaznice. Obavezno tuširanje prije korištenja bazena i sauna !

Vrijedne stvari

Molimo Vas da ne donosite vrijedne stvari sa sobom. Nakit, ručni sat, mobilni telefon i slične vrijedne stvari koje ste ponijeli, zaključajte u svoj ormarić u svlačionici. Menadžment ne odgovara za nestanak istih.

Molimo tišinu

Wellness centar je oaza mira, relaksacije i oporavka. Da bi se takvo okruženje održalo, potrebno je slijediti nekoliko jednostavnih osnovnih pravila:

  • Govorite tiho
  • Poštujte tuđu privatnost
  • Isključite mobilni telefon

Boravak u saunama nije dozvoljen djeci. Ostali tretmani u Wellness centru pružaju se djeci u pratnji roditelja

Zakazivanje tretmana

Pažljivo odaberite tretman iz ponude Wellness Centra. Savjetujte se s osobljem wellnessa po pitanju Vaših želja, potreba i Vašeg zdravstvenog stanja. Mada su svi terapeuti strogi profesionalci, ukoliko ćete se osjećati ugodnije, slobodno zahtijevajte tretman kod muškog ili ženskog terapeuta. Ako ste navikli na određenog terapeuta, ne zaboravite  naglasiti pri naručivanju kod kojeg terapeuta želite tretman. Preporučujemo da svoj odabrani tretman iz naše ponude zakažete nekoliko dana prije Vašeg dolaska. Dođite 15-20 minuta prije zakazanog termina da biste imali dovoljno vremena da se prijavite i pripremite za odabrani tretman. Ukoliko zakasnite, Vaš tretman će trajati kraće od predviđenog (jer je terapeut dužan da poštuje vrijeme početka narednog zakazanog tretmana koji je rezerviran nakon Vašeg tretmana).

Otkazivanje tretmana

U slučaju da se mora otkazati tretman, uradite to što je prije moguće. Dajte dovoljno vremena da osoblje popuni otkazani tretman.

Zdravstveni savjeti

Ne konzumirajte alkohol prije dolaska u Wellness centar. Brijanje i depilacije uradite najmanje 2h prije masaže, kupanja i sauniranja. Nemojte jesti najmanje 1h prije dogovorenog termina. Obavezno je tuširanje prije korištenja bilo koje usluge. To možete obaviti i u Wellness centru. Preporučuje se da unosite što više tekućine nakon masaže kao i tijekom korištenja sauna i bazena. Wellness Centar je nepušačka zona.

Preporuka:

  • Prije korištenja sadržaja sauna zone upoznajte se s pravilima i preporukama za korištenje /materijal dostupan na recepciji  Wellnessa i na ploči na zidu sauna zone,
  • Savjetujte se s svojim liječnikom u svezi korištenja saune ukoliko imate zdravstvene tegobe,
  • Boravak u saunama i bazenu i na tretmanima je na osobnu odgovornost.
  • Vodite računa o kretanju nakon izlaska iz prostora tuševa i bazena /može biti klizav pod!!!/,
  • Ne nosite papuče, nakit i kontaktne leće u saunama.

 

Mi smo tu zbog Vas, da Vam posvetimo vrijeme i punu pažnju – da Vam boravak kod nas učinimo što ugodnijim. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu! Ukoliko niste zadovoljni uslugom u Wellness centru, zatražite razgovor sa Menadžerom Wellness centra.

Podijelite s prijateljima