Nastavnici iz prakse: Kvaliteta edukacije i mentorstvo

Učilište Lovran - Medical Wellness Akademija, vodeća usko specijalizirana privatna škola, izdvaja se svojim sveobuhvatnim programima i tečajevima iz područja wellnessa.

Ono što istinski ističe ovu akademiju jest impresivan tim stručnjaka iz prakse koji su predavači i mentori  koji neumorno prenose svoje bogato iskustvo svakom polazniku.

Polaznici ovog učilišta imaju priliku ne samo naučiti od najboljih, već i postati najbolji u svom polju.

Nastavnici i mentori dolaze iz različitih sektora zdravstva i wellnessa, donoseći sa sobom ne samo stručno znanje, već i autentično iskustvo iz svojih profesionalnih putanja.
Ovi predavači i mentori nesebično dijele svoju strast prema podučavanju i poticanju drugih da dosegnu vrhunske rezultate u svom budućem poslu. 

jelica popic

Ravnateljica Učilišta Lovran, Jelica Popić, dr. med., manualna terapeutkinja, akupunkturologinja i psihoterapeutkinja, stoji na čelu ovog izvanrednog tima.

Sa svojim dugogodišnjim iskustvom u nastavi i praksi, dr. Popić ne samo da prenosi znanje, već inspirira i motivira polaznike.

Njezino stručno područje obuhvaća manualnu terapiju, tradicionalnu kinesku medicinu te psihoterapiju, čime pruža jedinstvenu perspektivu i doprinos cjelokupnom wellness iskustvu.
jelena skocic

Jelena Skočić, bacc. fizioterapije i manualna terapeutkinja, donosi svoje stručno znanje učilištu kao nastavnica i voditeljica stručne prakse.

Njezina specijalizacija u područjima poput funkcionalne i crossfriction masaže, sportske masaže te limfne ručne drenaže pruža polaznicima neophodan uvid u različite terapeutske tehnike.
natalia jelencic

Natalia Jelenčić, kozmetičarka i dentalna asistentica, voditeljica je tečajeva i nastavnica na Učilištu Lovran. S višegodišnjim iskustvom u nastavi i praksi, Natalia je stručnjakinja u području medicinske kozmetike, dermoestetike te wellness tretmana i masaža.

Njezina energičnost i posvećenost unose dodatni zanos u obrazovni proces.

valentina visak

Valentina Višak, diplomirana fizioterapeutkinja, svojim specijalističkim znanjem u preventivnoj fizioterapiji i rehabilitaciji pruža dragocjen doprinos kao nastavnica i voditeljica stručne prakse.

S iskustvom u radu u zdravstvenom sustavu i wellness industriji, Valentina donosi realan uvid u različite aspekte fizioterapije.

kazimir mileusnic

Dr. Kazimir Mileusnić, specijalista ortopedije s bogatim iskustvom u liječenju bolesti koštano-mišićnog sustava kiropraktikom.

Voditelj je tečajeva manualne terapije i kiropraktike i predavač na stručnim predmetima za fizoterapeute. 
 
dr ristic

Ovaj tim predavača i mentora ne bi bio potpun bez stručnjaka poput Milenka Ristića, dr. med., specijalista tradicionalne kineske medicine s više od 20 godina iskustva.

Vanjski je suradnik Učilišta Lovran od 2005 godine kao voditelj tečajeva Akupunkture, Tui na kineske masaže i terapije, Cupping masaže.
ivan didovic

Ivan Didović, magistar fizioterapije, donosi svoje iskustvo iz Američkog kiropraktičkog centra u Rijeci te radu s istaknutim sportašima kao vanjski predavač je na različitim sveučilištima.

U Učilištu Lovran voditelj je specijalističkih tečajeva za fizioterapeute i masere.

Ovdje polaznici ne samo da stječu znanje već i praktično iskustvo u realnom okruženju  u Ortosan Medical Wellness Centar.

Nakon završenog obrazovanja, polaznici imaju priliku otvoriti vlastiti obrt ili tvrtku, uz mogućnost traženja poticaja i podrške za samozapošljavanje. Učilište također aktivno povezuje svoje polaznike s poslodavcima, stvarajući direktnu priliku za zapošljavanje.

Učilište Lovran - Medical Wellness Akademija je mjesto gdje stručnost, praksa i predanost surađuju kako bi se oblikovali budući stručnjaci za wellness i medicinska zanimanja.  

Podijelite s prijateljima