placena praksa

Plaćena stručna praksa i direktna prilika za zapošljavanje

Školovanja za wellness zanimanja uz plaćenu stručnu praksu i direktnu priliku za zapošljavanje u wellnessima  u Opatiji, Makarskoj i Zagrebu

Evidentan je nedostatak kvalitetnih djelatnika u turizmu koji se odnosi i na zaposlenike u wellness hotelima stoga smo sretni da je tvrtka Daljepoti d.o.o. prepoznala kvalitetu naših završenih polaznika  i dala nam povjerenje da zajednički surađujemo i omogućimo našim polaznicima da već za vrijeme edukacije imaju prilike zaraditi za svoju školarinu i mogućnost zapošljavanja još za vrijeme edukacije.

Učilište Lovran – Medical Wellness Akademija u suradnji s tvrtkom Daljepoti d.o.o.od veljače 2019. pokreće zajedničku suradnju koja omogućuje nove prilike upisanim  polaznicima školovanja za  zanimanje Wellness Terapeut/kinja.

Riječ je o suradnji s tvrtkom Daljepoti koja je ujedno i vlasnik lanca spa centara YesToBeauty na području Opatije, Zagreba i Makarske.

Kako vam zvuči mogućnost da za vrijeme školovanja kroz plaćenu stručnu praksu zaradite za svoje školovanje – kod nas je to moguće!

Upisani polaznici na programu školovanja za Wellness Terapeuta koji počinje od 23. veljače 2019. imat će prilike biti odabrani da uz redovitu  nastavu u Učilištu Lovran steknu mogućnost dodatne plaćene stručne prakse u lancima spa centara YesToBeauty na području Opatije, Zagreba i Makarske.

Nakon odrađene plaćene stručne prakse tvrtka Daljepoti d.o.o. pružiti će priliku zapošljavanja polaznicima odmah nakon završetka školovanja u njihovim  lancima spa centara YesToBeauty na području Opatije, Zagreba i Makarske

PRIJAVITE SE!

U tijeku su prijave na program školovanja Wellness Terapeut. Nastava počinje od 23. veljače i završava u lipnju 2019.

Program školovanja  Wellness terapeut  kroz teorijska predavanja i vježbe naučiti ćete teorijske osnove wellnessa, holističkg pristupa zdravlju i rehabilitaciji zdravstvenih poremećaja te  tehniku klasične masaže, aroma relax masaže, limfne ručne drenaže, refleksne masaže stopala, anticelulitne masaže, kozmetičku njegu lica i tijela te tehniku opuštanja vježbama disanja. Više detalja o područjima učenja možete pogledati na web stranicama Učilišta Lovran.

Nastava se održava u realnom okruženju – osim učionice za teorijski dio predvanja, polaznici uče i vježbaju u praktikumu za vježbe i u kabinama za masažu i kozmetičku njegu u Ortosan medical wellness centru smještenom u prostoru našeg Učilišta u Opatiji.
Naši su predavači iz prakse – Uz trenere s dugogodišnjim iskustvom u radu s wellness klijentima osiguravamo brzo i kvalitetno učenje.

Za zainteresirane polaznike za upis – koji žive van PGŽ osigurana je nastava u  prilagođenim terminima (1x mjesečno vikendom) uz uključen smještaj za vrijeme boravka na edukaciji.

Otkrijte zbog čega smo posebni,  zašto nije svejedno koje zanimanje birate i zašto je važno gdje ćete učiti.

Podijelite s prijateljima