plasma pen

Plasma pen tretmani za zatezanje i pomlađivanje kože

Neinvazivni estetski tretmani su kozmetički zahvati koji ne zahtijevaju operaciju i ne uključuju rezanje ili prodiranje kože.

Tretman plazma pen spada u neinvazivni kozmetički postupak koji koristi energiju plazme za zatezanje i pomlađivanje kože.
Uređaj koji se koristi u postupku emitira ionizirani plin, odnosno plazmu, koja stvara male površine kontroliranog oštećenja na površini kože.

To potiče prirodnu reakciju tijela na iscjeljivanje i potiče proizvodnju kolagena, što dovodi do zategnutije, glađe i svježijeg mladenačkog izgleda kože. Plazma pen može se koristiti za liječenje različitih kožnih problema, uključujući:

  • Bore i finije linije
  • Opuštena koža
  • Ožiljci od akni
  • Strije
  • Oštećenje od sunca
  • Staračke pjege

Tretman plasma pen se obično izvodi na licu, vratu i rukama, ali se može koristiti i na drugim dijelovima tijela. Postupak je relativno brz i općenito zahtijeva malo ili nimalo zastoja. Klijenti mogu osjetiti blago crvenilo i otekline nakon tretmana, ali te nuspojave obično nestaju unutar nekoliko dana. 

Važno je napomenuti da tretman plazma pen smije izvoditi samo ovlašteni i obučeni kozmetičar ili medicinski djelatnik.  Također je važno razgovarati o svim zdravstvenim stanjima, lijekovima ili alergijama sa svojim liječnikom prije podvrgavanja postupku. 

Mogućnost unaprjeđenja vještina

Završavanje tečaja plazma pen omogućit će vam da unaprijedite svoje vještine i znanje o ovoj inovativnoj proceduri, što vam može pomoći u poboljšanju vašeg poslovanja i stjecanju novih klijenata.

PRIJAVI SE

Podijelite s prijateljima