cosmetic news hero

Posjetite nas na Cosmetic News sajmu od 24-25. 02. 2018.

Jubilarni 25. Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa COSMETIC NEWS održava se 24. i 25. veljače 2018. u Opatiji! To je najstariji kozmetički sajam u Hrvatskoj, ali i regiji, čiji počeci sežu u davnu 1994. godinu, te od tada početkom proljeća okuplja zaljubljenike u kozmetiku, zdrav život i brigu o svom tijelu. Posjetitelji na jednom mjestu mogu po sajamskoj cijeni pronaći najnovije proizvode i usluge iz svijeta dermatologije, preparativne i dekorativne kozmetike, wellnessa i fitnessa, njege noktiju, manikure i pedikure, masaže, ali i marketinga i prodaje.

Nakon dugogodišnjeg uživanja u glamuru Kristalne dvorane hotela Kvarner, 2013. Cosmetic News seli u novosagrađeni Sportsko-kongresni centar „Marino Cvetković“ u Opatiji koji omogućuje da se svi sadržaji sajma odvijaju pod istim krovom. 

Na preko četrdeset štandova predstavit će se izlagači iz petnaestak zemalja svijeta sa svojim proizvodima i uslugama iz širokog spektra kozmetičkih tema i tema vezanih uz zdrav život. Osim toga, sajam nudi besplatno sudjelovanje u seminaru gdje će istaknuti stručnjaci okupljene upoznati s inovacijama iz svojih područja kozmetike.

Satnicu događanja i sve dodatne informacije o sajmu možete pronaći ovdje ili ih pratite na Facebooku

Predavanja – Učilište Lovran 

Engleska škola Aromaterapije – Proizvodi i  inovativne tehnike masaža
Engleska škola istražuje djelovanje mirisa eteričnih ulja na emocije i psihička stanja, dakle, psihosomatske poremećaje.
Svoje mjesto, ova je vrsta terapije našla u medicini, prvenstveno u smislu prevencije i rehabilitacije, u kozmetici i psihologiji, u kućnoj uporabi, u kemiji, agronomiji, u društvenim djelatnostima, ali i u prehrambenoj industriji.

Saznajte više o proizvodima engleske škole aromaterapije i primjeni produkata u inovativnim tehnikama masaža.
Predavač: Jelica Popić, ravnateljica Učilišta Lovran –  Wellness Akademije. Dr. Popić pokretač je prvog wellness centra u Hrvatskoj 2000 godine, ravnateljica, nastavnik i trener u Učilištu Lovran , holistički liječnik i terapeut u Ortosan – Medical Wellness centru.
Trajanje: 30 min
Termin predavanja: subota 24.02.2018. u 14.00 sati

Podijelite s prijateljima