Prva generacija polaznika završila program Knjigovođa

Opatija (23. svibnja 2023.) – Prva generacija polaznika završila je program Knjigovođa za obrazovanje odraslih, Učilištu Lovran u Opatiji.

Program Knjigovođa/knjigovotkinja namijenjen je početnicima i osobama koje žele usavršiti znanja i naučiti knjigovodstvo i računovodstvo  kako bi pronašli posao ili potražili bolji posao ili planiraju postati poduzetnici / otvoriti vlastiti obrt za knjigovodstvene usluge.

Na programu školovanja sudjelovalo je osam polaznica koje su kroz teorijski dio i kroz puno praktičnog rada usvojile znanja i vještine potrebne za izvođenje osnovnih računovodstvenih poslova korištenjem knjigovodstvenog softvera.

Predavačica Ana Cucančić Divljan  naglasila je kako je knjigovodstvo danas nezaobilazan i važan dio svakog poslovnog subjekta te stoga na tržištu rada vlada velika potražnja za stručnjacima iz tog područja. Iz tog smo razloga našim polaznicima omogućili ovaj program koji im može pomoći u pokretanju vlastitog posla.

Navedeni program verificiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, a po završetku nastave i položenog završnog ispita polaznici će dobiti uvjerenje o završenom usavršavanju s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Navedeni program mogao se pohađati i besplatno putem HZZ vaučera, što su iskoristili neki od polaznika programa.

S obzirom na uspjeh prve generacije polaznika programa knjigovođa, Učilište Lovran već planira pokretanje nove grupe polaznika koja počinje od 17.  listopada 2023. godine.

Za sve prijave i upise do 30. lipnja 2023., odobren je popust od 250 eura na školarinu, što dodatno olakšava pristup ovom vrijednom programu.

 

Podijelite s prijateljima