dentalni

Školovanje za posao sadašnjosti i budućnosti – dentalni asistent u Opatiji

Polaznici prve generacije završili prvi razred

Podjelom svjedodžbi i ukusnim domjenkom 24 polaznika –  budući dentalni asistenti proslavili su kraj prve školske godine u Učilištu Lovran – Wellness i Dental akademiji.

Prekvalifikacija za zanimanje dentalni asistent/asistentica se od prošle jeseni provodi u Učilištu Lovran, ustanovi koja  već 12 godina školuje polaznike za različita zanimanja u zdravstvenom i wellness turizmu.

Program prekvalifikacije traje 18 mjeseci (za sve četiri godine), a trenutno su otvorene prijave za upis polaznika druge generacije.

Dentalni asistent trenutno je među najtraženijim zanimanjima u Hrvatskoj, posebno u regiji Kvarnera i Istre koje imaju najrazvijeniju ponudu dentalne medicine u turizmu.

Teorijski dio nastave se održava vikendom (subotom popodne i nedjelja ujutro), a praktični dio kod partnera Učilišta u izvrsnim ordinacijama dentalne medicine u regiji.

 

Prva generacija dentalnih asistenata prvi će razred  pamtiti po, kako kažu, odličnim predavačima, koji su svojim bogatim iskustvom u struci, radu i nastavi pridonijeli tome da su učenici već u prvom razredu stekli nova znanja te osjetili i isprobali se u poslovima dentalnog asistiranja u realnom okruženju.

Posebne pohvale za predavanja i pristup polaznicima u nastavi dobili su dr.med. Popić-ravnateljica Učilišta , dr. Dalibor Lisko i dentalna asistentica Selma Vidas.

Budući dentalni asistenti oduševljenje nisu krili niti novom lokacijom na kojoj se škola nalazi, a riječ je o turističkom objektu Villa Dinka u Voloskom iz koje se pruža opuštajući pogled koji svakako doprinosi lakšem i boljem učenju.

Valja napomenuti da je u Učilištu Lovran opremljena školska ordinacija dentalne medicine u  kojoj se u 2. razredu organiziraju vježbe i prikazi procesa dentalnog asistiranja pod vodstvom dentalnih asistenata s iskustvom nastavnika i voditelja vježbi.

Po završetku školovanja polaznici su osposobljeni za asistiranje doktoru dentalne medicine pri pružanju dentalnih usluga, sudjeluju u provođenju profilakse i organizacije ordinacije sukladno s prihvaćenim standardima, zakonskim obvezama i profesionalnoj etici uz  razvijanje profesionalne savjesnosti i humanog odnosa.

Profesionalnost, dugogodišnje iskustvo obrazovanja odraslih, trud, način rada i odlična organiziranost škole svakako se isplatila te je budućnost ovog programa neupitna.

Nastava za drugu generaciju polaznika kreće 6.listopada 2018., a mjesta još ima.

Želite li sigurno radno mjesto, dobru plaću i rad u ugodnoj i urednoj atmosferi zanimanje dentalni asistent svakako bi mogla biti idealna prilika za vas. Pozivamo vas da nas posjetite ili nazovete te tako saznate sve informacije koje vas zanimaju.

Tu smo za vas.

Podijelite s prijateljima