Trendovi neinvazivnih Anti-Age tretmana 

U beauty industriji, neinvazivni anti-age tretmani postaju nezaobilazni za očuvanje mladenačkog izgleda, nudeći brze i dugotrajne rezultate bez invazivnih zahvata.

Učilište Lovran –  Medical Wellness Akademija nudi edukacije za stručnjake željne unapređenja svojih vještina.

Upisom na ove edukacije, možete proširiti svoje znanje o najnovijim tretmanima i uvesti ih u svoju ponudu usluga. Postanite stručnjak koji prati najnovije trendove i pružite svojim klijentima vrhunske neinvazivne anti-age tretmane.

Hijaluron Pen: revolucionarni način povećanja usana 

Hijaluron pen predstavlja inovativan uređaj za povećanje usana i smanjenje bora korištenjem hijaluronske kiseline, a sve to bez igle. Aplikacija ovog uređaja je nježna, gotovo bezbolna, pritiskom pri aplikaciji od 4 bara i brzinom od 800 km/sat, što omogućuje precizno apliciranje hijalurona u dublje slojeve kože. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Kemijski pilinzi: dugotrajna poboljšanja kvalitete kože

Kemijski piling je dermoestetska metoda koja dugotrajno poboljšava strukturu i kvalitetu kože. Ova metoda podmlađuje kožu lica, vrata i dekoltea te tretira akne, ožiljke od akni, hiperpigmentacije i ublažava bore. Najnovije formulacije kemijskih pilinga poput PMP i T35P ne uzrokuju ljuštenje kože, što znači da se mogu koristiti tijekom cijele godine.

Plasma pen: beskontaktni lifting kože

Plasma pen je inovativan uređaj koji provodi beskontaktnu, neinvazivnu metodu liftinga kože na kapcima, obrazima, vratu te uklanja sitne bore, manje ožiljke od akni, strije i bradavice.

Dermapen: mikroneedling za revitalizaciju kože

Dermapen, uređaj za mikroneedling, pruža neinvazivnu mezoterapiju perforacijom kože mikroiglicama u dubinu od 0,5 do 3 mm. Ova metoda se koristi za unos mezoterapijskih otopina poput peptida kolagena, botoxa, hijalurona i vitamina, ovisno o željenom učinku. Mikroneedling tretira akne, ožiljke, hiperpigmentacije, bore, strije, alopeciju te pruža podmlađivanje kože na licu, vratu i dekolteu.

PRP (  Platelet rich plasma ) : Pomlađivanje kože pomoću plazme obogaćene trombocitima

PRP (plazma obogaćena trombocitima) je nekirurška metoda pomlađivanja kože koja se može primijeniti na cijelo lice, obraze, nazolabijalne brazde, područje oko očiju, bore, ožiljke od akni, vrat, dekolte i ruke.

Ova učinkovita metoda također pomaže kod gubitka kose. PRP se koristi za stimulaciju površinskog dermisa ili dubljih slojeva kože, prilagođavajući tehniku prema potrebama pacijenta.

Podijelite s prijateljima