masaza 7

Ulaganjem u nova znanja inovirajte svoju ponudu, oduševite stalne i privucite nove klijente

Želite li kao voditelj, vlasnik ili stručnjak u wellnessu inovirati svoju ponudu i svoje znanje, pogledajte i izaberite edukacije koje u studenome započinju u Učilištu Lovran-Spa Wellness akademiji.

Znanje je konkurentska prednost koju Vam nitko ne može oduzeti, stoga se isplati u njega i ulagati.

U wellnessu, kozmetičkom salonu i salonu za masažu najtraženije su i najpopularnije usluge masaža. Za sam centar i najisplativije, jer za uslugu masaže imaju male troškove potrošnog materijala (ulje za masažu), a troškovi rada su daleko manji od cijene jednog sata masaže.

Klijenti vole novo i stoga ih oduševite i privucite nove – upravo s novom masažom, koju možete naučiti već u studenom u Učilištu Lovran.

Pitali smo ravnateljicu i voditeljicu mnogih tehnika masaže dr Jelicu Popić, da nam ukratko objasni tehnike Tui na kineske, Sportske i Hot stone masaže i evo što nam je poručila:

TUI NA KINESKA MASAŽA – Svjedoci smo velike potražnje za energetskim masažama u koju skupinu uz Shiatsu, Tajlandsku, pripada i Tui na kineska masaža. Sve energetske masaže karakterizira pokret akupresure i rastezanja i to po meridijanima. Kinesku Tui na masažu izdvaja upravo činjenica da se ne provodi na podu i preko odjeće, već na stolu po koži klijenta. Upravo je ta želja i potreba da se dobije masaža po koži poseban razlog da među energetskim masažama klijenti izdvajaju Tui na kinesku i kažu ‘dobiješ sve iz Shiatsu i Tajlandske, ali i ruke na koži’.

SPORTSKA MASAŽA – Prema riječima brojnih terapeuta sportsku masažu klijent traži kada želi snažnu masažu usmjerenu na mišiće. Otkrijte da osim snage na tečaju sportske masaže možete naučiti nove pokrete masaže – i kako ih koristiti, ovisno o tome je li klijent došao na masažu prije ili poslije treninga, točnije, na temelju statusa koji uočite. Naime, različita je kombinacija, intenzitet, snaga i vrsta pokreta koja se primjenjuje kada treba opusti ili ukloniti bol i napetost u mišiću ili na njegovu pripoju od pokreta koje treba primijeniti kada želimo ukloniti višak mliječne kiseline i toksina ili upaljenog ili pretreniranog mišića te kada želimo pripremiti mišiće za naporan trening ili takmičenje.

HOT STONE MASAŽA– Jeste li znali da Hot stone masažu možete ponuditi i provesti kao relaksacijsku – wellness i kao terapeutsku masažu? ‘Tajna’ je u pravilnoj primjeni topline i odabiru pokreta, koje možete naučiti na tečaju. Izaberite da u cijeni tečaja dobijete i set za masažu toplim kamenjem, koji se sastoji od kotlića i vulkanskog kamenja.

WELLNESS MENADŽER– Program stručnog usavršavanja s upisom u e-radnu knjižicu, za sve koji žele mjesto voditelja wellnessa, tek pokrenuti ili efikasnije upravljati svojim wellness centrom, kozmetičkim salonom, salonom za masažu ili centrom zdravlja i ljepote. Ovaj je program do sada završilo preko 150 polaznika od kojih je preko 60 zaposleno na mjestu wellness voditelja ili su postali poduzetnici točnije, otvorili i uspješno vode svoj wellness, salon za masažu, kozmetički salon, centar zdravlja i ljepote…

O UČILIŠTU LOVRAN

Ako ste zainteresirani za stjecanje wellness zanimanja s upisom u e-radne knjižice ili stručnog usavršavanja u području zdravstvenog turizma i wellnessa, svakako smo pronašli mjesto za vas!

Pridružite se preko 2000 do sada školovanih polaznika i učite pod stručnim vodstvom Jelice Popić dr. med., osnivača i pokretača prvog wellness centra u Hrvatskoj 2000 godine, danas ravnateljice i nastavnika, vodeće i najpoznatije Wellness akademije u regiji. U ovoj školi koriste slogan ‘Wellness školi u wellness centru’, jer se edukacije izvode po modelu „dualnog obrazovanja“ unutar praktikuma škole u Laurana spa-medical wellness centru. Polaznici uče u realnom okruženju, od najboljih učitelja iz prakse i kroz praksu.

Tradicija i kvaliteta nastave i završenih polaznika rezultirala je sve većim brojem poslodavaca koji se obraćaju upravo u Učilište Lovran kada trebaju nove zaposlenike ili voditelje. Stoga Vam možemo pomoći kada završite da se lakše i brže zaposlite u wellness centru u turističkim objektima ili na kruzerimaStoga nemojte oklijevati.  Želite li nadopuniti svoja znanja i vještine ili tek započeti karijeru u sve rastućoj industriji zdravlja, wellnessa i turizma, javite se u Wellness Akademiju!

OSVOJITE POPUST NA TEČAJ SPORTSKE MASAŽE

Čak troje naših čitatelja/ica, Akademija će nagraditi Poklon Bonom od 500 kuna, na upis tečaja Sportske masaže. Poklon bon se može iskoristiti do kraja 2016. godine u terminima u kojima se održava tečaj Sportske masaže. Sudjelovat možete do 14. studenog kada ćemo objaviti sretne dobitnike. Više informacija pronađite na FB stranicama portala wellness.hr.

Autor: Wellness.hr/Wellness Akademija

Podijelite s prijateljima