dojmovi

Wellness Terapeut i Maser Kupeljar – dojmovi polaznika nakon završetka edukacije

Pročitajte komentare i dojmove polaznika nakon završetka programa osposobljavanja za Wellness Terapeuta i Masera Kupeljar šk.god. 2016./ 2017.

MARINA FULIR –  stručna prvostupnica ekonomije – WELLNESS TERAPEUTKINJA
Zadovoljna sam što sam upisala Wellness akademiju jer sam njome upoznala sebe i svoje mogućnosti, proširila spektar obrazovanja kako bih imala više mogućnosti za zaposlenje. Željela bih se zaposliti kao wellness terapeut ili kao wellness recepcionar pa se nadam da ću ovom školom i možda vašom pomoći i doći do tog cilja.

IVANA TORNATO – tehničar poštanskog i telekomunikacijskog programa –  MASERKA KUPELJARKA
Wellness akademija u Lovranu je mjesto koje ako niste morate posjetiti ako vas zanima upis u školu kao što je mene. Puno sam naučila, praksa me oduševila i sigurna sam da ću u ovome i ostati, nastaviti masirati i uživati u tome kao i do sada. Sve pohvale svima koji su nas učili.

LAURA UDOVIČ – slastičarka – MASERKA KUPELJARKA
Razlog zbog kojeg sam upisala wellness akademiju je taj da sam oduvijek željela biti maser terapeut, pomagati i usrećivati druge. U mome gradu mi nije bilo to dostupno i onda sam se odlučila upisati u Lovranu. Bila sam presretna pri upisu jer sam znala što želim i jedva čekam početi raditi. Planovi za budućnost su mi daljnje usavršavanje u području masaža i nadam se da ću jednog dana otvoriti svoj salon za masažu.

INES JELOVICA  – ekološki tehničar – WELLNESS TERAPEUTKINJA
Bilo mi je jako ugodno na edukaciji u vašoj školi, upoznala sam nove prijatelje i načine rada koji će mi služiti u daljnjem zaposlenju.

VESNA ČEBIĆ – likovni stručni radnik – WELLNESS TERAPEUTKINJA
Najveći razlog za upis na edukaciju bila je mogućnost stjecanja znanja i vještina u svrhu samozapošljavanja ili zapošljavanja nakon završene akademije. Vrlo sam zadovoljna prenesenim znanjem u teoretskom i praktičnom smislu. Voljela bih nastaviti suradnju s učilištem u smislu daljnjeg doškolovanja ili zapošljavanja.

DEAN CIBIĆ – kuhar – WELLNESS TERAPEUT
Bilo mi je super. Šteta što nije duže trajalo.

KAROLINA MESIĆ – ekonomist – WELLNESS TERAPEUTKINJA
Mentori su bili odlični, atmosfera i kolege još bolji.

DAVORKA CVITANOVIĆ – prodavačica – WELLNESS TERAPEUTKINJA
Sve je bilo odlično, jako sam zadovoljna sa svime. Edukacija će mi dosta pomoći u životu. Uglavnom sve super.

NIKOLINA RELIĆ – strojarski tehničar – WELLNESS TERAPEUTKINJA
Razlog upisa je da bi se u skorijoj budućnosti bavila ovim poslom. Što se tiče edukacije sam zadovoljna, sve što je potrebno sam naučila zahvaljujući zabavnim i dobrim predavačima.

KATARINA BENIĆ – meteorološki tehničar – MASERKA KUPELJARKA
Vrlo sam zadovoljna teorijskim i praktičnim znanjima za vrijeme edukacije, sve samo pozitivno se može reći.

JELENA BOJČETA – jezična gimnazija – WELLNESS TERAPEUTKINJA
Upisala sam dedukciju da steknem znanje o masažama i tretmanima tijela. Zadovoljan sam dosadašnjim obrazovanjem za vrijeme edukacije. Pomoglo mi je u izvođenje masaže i razumijevanju anatomije. Upoznala sam puno super i vedrih ljudi koji su super u privatnom životu kao i tijekom wellness edukacije.

DANIJELA BANKO – komercijalist – WELLNESS TERAPEUTKINJA
Pohvale! Sve je bilo super. Jelena i Mladen su bili najbolji i prenijeli najviše znanja.

KATICA SIROTIĆ – sobarica – WELLNESS TERAPEUTKINJA
Zbog pomaganja drugima. Najviše koristim klasičnu i aroma masažu. Teorijska i praktična nastava je izvanredno organizirana, a ono malo klijenata što je bilo zadovoljni su i vraćaju se.

RONALD RADINOVIĆ – agencijsko-špedicijski tehničar – MASER KUPELJAR
Sve zajedno je bilo vrlo zanimljivo iskustvo kao i vrlo profesionalno odrađeno.

Podijelite s prijateljima